NAZİF HARUPÇU

Ödemiş’in Süleyman Demirel Mahallesinde modernleşme çalışmaları sürüyor.

Geçtiğimiz yıl 30 Mart yerel seçimlerin ardından bayan muhtar olarak seçildikten sonra kolları sıvayan Süleyman Demirel Mahallesinin girişimci ve aktif muhtarı Necmiye Aksoy, mahallesinin güzelleşmesi için elinden geleni yapıyor.

Mahallenin eksiklerinin tamamlanması için ne gerekiyorsa, İlgili yerlere müracaatlarını yaparak takipçisi olduğunu belirten Necmiye Aksoy,

“Mahallemize Ödemiş Belediyesi ve Bıosun temizlik şirketi katkıları ile yeni modern kapalı çöp konteynırı yapıldı.  Belediyemize ve Bıosun şirketine mahallemiz adına teşekkür ediyorum.  Daha önce İzmir Büyükşehir Belediyesinden, Adnan menderes bulvarı efe toplu konut önünde araçlar için otopark alanı bulunmadığı için talepte bulunmuştum.

Yetkililer Efe konut önündeki alanda inceleme yapmış ve projelendirdikten sonra burada araçlara tahsis edilecek otopark alanı yeri de ayrılmıştı. Görev yaptığım Süleyman Demirel Mahallesine gerekli olan

çalışmaların yapılması, mahalle muhtarı olarak beni ve mahalle sakinlerimizi mutlu edecektir. Ve hayatımızı kolaylaştıracaktır. Katkı sağlayan herkese mahallem adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi