Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı dolayısıyla da ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında oldu. Maddi yardım ve erzak yardımının yanı sıra bayram öncesinde hizmete giren Sosyal Market aracılığıyla da gereksinim duyan vatandaşlara kıyafet yardımı yapıldı.  Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre 39 ‘u gazi ve şehit ailesi olmak üzere toplam 380 vatandaşa belli bir miktarda maddi yardımda bulunuldu.

Listeler güncelleniyor

Selçuk Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü erzak dağıtım listelerini de güncelledi. Ramazan ayı dolayısıyla 500 adet erzak paket dağıtımı yapan müdürlük, 1 yılı aşkın süredir herhangi bir yardım talebinde bulunmayan vatandaşlar ile başvuru sonrası yapılan incelemelerde maddi durumunun iyi olduğu tespit edilen vatandaşlar da yardım listelerinden çıkararak gerçek ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşılması yolunda önemli bir adım atmış oldu. Konuyla ilgili açıklama yapan Selçuk Belediye Başkan Yardımcısı Ali Karakurt, “Amacımız ihtiyacı olan vatandaşlarımızın her zaman yanında olmak. Bunu yerine getirirken de daha titiz davranarak gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmak istiyoruz” dedi.

Sosyal Market yüzleri güldürmeye devam ediyor

Bayram süresince Sosyal Market aracılığıyla ihtiyaç sahibi vatandaşların yanında olduklarını ve vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ettiklerini dile getiren Karakurt ”Bayram öncesi açmış olduğumuz Sosyal Market aracılığıyla 183 vatandaşımıza 675 parça giyim yardımında bulunurken, 640 vatandaşımıza da aşevimiz aracılığıyla sıcak yemek servisi sunmaya devam ediyoruz. Bildiğiniz gibi aşevi çalışanları ramazan süresince de yaklaşık bin vatandaşa iftar yemeği hazırlıyordu. Vatandaşlarımızın rahat etmelerine yönelik yaptığımız çalışmalarda görev alan ve bu mutluluğu bizlerle birlikte yaşayan çalışanlarımıza da teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Editör: Haber Merkezi