HABER: AYŞE AKYÜZ



Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy kurum ve kuruluş ziyaretlerine devam ediyor. Muhtar Aksoy bu ziyaretlerini Türkiye Emekliler Derneği Ödemiş Şubesini ve Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği ile devam etti. Türkiye Emekliler Derneği Ödemiş Şubesi Başkanı Ali Solar’ı makamında ziyaret eden Aksoy ile Solar’dan dernek çalışmalarıyla ilgili olarak bilgi aldı. Ali Solar ; “Emekliler derneği Ödemiş Şubesi olarak, Ödemişli emeklilere rahatlatmak için elimizden gelen imkânları kullanmaya çalışıyoruz. Tüm emeklilerimizi derneğimize üye olmaya bekliyoruz. Muhtarımıza ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Derneğimizin kapıları tüm herkese açıktır.”

Muhtar Aksoy buradan Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Sönmez’i ve yönetim kurulu üyesi Havva Pakcan’ı ziyarette bulundu. Sönmez ve Pakcan ile bir süre sohbet eden Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy Başkan Sönmez’in yaptığı çalışmaların çevreden büyük takdir topladığını belirterek kendisine yaptığı çalışmalarda verdiği destekten dolayı teşekkür ettiğini belirtti. Muhtar Aksoy’u ziyaretlerinde azası Savaş Bozoğlu yalnız bırakmadı.

Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Sönmez ; “Muhtarımızın yaptığımız çalışmaları takdir etmesi bizi onurlandırdı. Kendisine derneğimize yapmış olduğu ziyaretlerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Biz kendisinin yapmış olduğu çalışmalarda Atatürkçü Düşünce Derneği olarak her zaman yanındayız. Kendisi çok takdiri şayan çalışmalara imza atıyor. Bir bayan olarak büyük işler yapması takdir edilir bir durumdur. Ben Atatürkçü bir kurumun başkanı olarak bayanların her alanda daha çok aktif olarak bulunmasını istiyorum. ”

Ödemiş Süleyman Demirel Mahallesi Muhtarı Necmiye Aksoy ; “Bize destek olan ve ziyaretimize gelen dernek başkanlarımıza iade i ziyarette bulunduk. Kendileri çok güzel işlere imza atıyorlar. Bana destek olan herkesin yanında oluyorum. Kendilerine desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum.”

Editör: Haber Merkezi