HABER:DİLEK AYVALI

Kamplı etkinlikte Meşaleli Yürüyüş, Kamp ateşi, Bozdağ Zirve ve Zirve altı yürüyüşleri tırmanışları yapıldı.

Bölgenin bir çok Dağcılık kulübünden gelen sporcuların katılımıyla neşeli bir şekilde şenlik gerçekleştirdiklerini kaydeden Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık Klübü Başkanı Mehmet Taşlı, “Ülkemizin ve Bölgemizin en güzel doğal yerlerinden olan yeryüzü cenneti Bozdağ'ı turizme, ekonomiye ve Dağcılık faaliyetlerine daha fazla dahil etmek hedefinin çabasıydı. Umarım önümüzdeki dönemde bu çabalar daha da güçlenerek devam eder.

Sabah 08.00’de Bozdağ Zirve tırmanışına çıkan ilk ekibimiz çok sert hava koşullarında 8 saatte Zirveye ulaşıp geri döndüler. 18 Sporcunun katıldığı tırmanışın Kış Yürüyüş Liderliğini Hasan Özşeker ve Rehberliğini Ünsal Doğan yaptılar. Saat 9.30’da yürüyüşe başlayan 2.ci grup 16 sporcuyla 1800 takıma kadar çıkıp geri döndüler. Kış Yürüyüş Liderliğini Tiredak başkanı Zafer Taşkıranlar ve Rehberliğini Mehmet Taşlı'nın yaptığı yürüyüşde yoğun karla hem mücadele edildi hem de karın keyfine varıldı.

Etkinliğimize destek olarak Zirve dağcılık kulübü saat 10.00’da 35 sporcuyla yürüyüş yaptı.

Yürüyüş ve tırmanışların hepsi başarıyla ve güvenle tamamlandı.

Etkinliğimize destek veren Tire Dağcılık kulübü Başkanı Zafer Taşkıranlar ve sporcularına, Zirve dağcılık kulübü başkanı Orhan Kozan ve sporcularına, Soma Doğa sporları kulübü ve sporcularına, Verçenik kulübü başkanı Şakir Tıkıroğlu Olimpos ve Buca Ata Dağcılık kulübünden gelen ve kendi imkanları ile katılan tüm sporcu kardeşlerimize çok teşekkür ediyoruz.

Ayrıca etkinlikte görev alan tüm görevli arkadaşların emeklerine sağlık.

Ödemiş Belediyespor Efe Dağcılık kulübü yönetimde etkinlikte görev alan tüm arkadaşlarıma, Etkinliğe destek olan Belediye başkanımız Mehmet Erişe ve personelimize,

Bozdağ muhtarımıza, Bozdağ sorumlumuza  çok teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi