HABER: AYŞE AKYÜZ


CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır geçtiğimiz akşam Gölcük Mahallesi’nde seçmenlerle buluştu. Sındıra seçim çalışmalarında Kadın Kolları Başkanı Emine Barut ve çok sayıda partili eşlik etti. Sındır Gölcük mahallesinde kahvedeki vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi. Ardından kahve toplantısında CHP’nin projelerini vatandaşlarla paylaştı.

12 yılda vatandaşların yüzünün gülmediğini söyleyen Sındır; “Son 12 yıl içerisinde bırakın güler yüzü birbirimize bir merhaba demeyi bile unuttuk. Üç kat zenginleştiğimizi söyleyen İktidarın 12 yıl boyunca bizim satın alma gücümüz daha mı arttı? Biz daha mı refah içerisine geldik? Köylümüz çiftçimiz 12 yıl öncesine göre daha mı? Mutlu. Hepimiz çok ciddi bir ekonomik bunalıma girmiş vaziyetteyiz. Beş kişilik bir ailenin bir öğünü 10 lira üç öğünde 30 Lira para yapar.”

Kendisinin de bir tarımcı olduğunu belirten Sındır “Tarım Küçük Menderes havzasının en önemli uğraşları arasında, bende bir tarımcıyım. Yıllarca bunun mücadelesini verdim. Türkiye de tarımın nerde nereye geldiğini gördük. Türkiye tarımı yüksek girdi maliyetlerinin ağırlığıyla ezilmektedir. Çiftçi ürününü kredilerle aldığı tohumu alın teriyle toprağa akıtır haldedir.”

Sındır ardından Beş göz mevkiinde düzenlenen kahve toplantısına katılarak vatandaşlarla buluştu. Sındır’a burada Ödemiş Eski Belediye Başkanı Bekir Keskin’de eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi