Ödemiş Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Tahir Silay, MHP Ödemiş İlçe Başkanı Metin Kırlı’yı ziyaret etti. Yönetim kurulu üyeleriyle gerçekleştirdiği ziyarette Silay ekibini, MHP Ödemiş İlçe başkanı Metin Kırlı yönetim kurulu üyelerinden Ramazan Çelik,  Avukat Ahmet Ergüz, Belediye Meclis Üyesi Ceyhun Kınlı karşıladı.
Yaptığı ziyarette konuşan Silay, “Öncelikle geçtiğimiz haftalarda gerçekleşen kongrenizden ötürü sizi ve ekibinizi kutluyorum. Umarım, başarılı işlere yeniden imzalar atarsınız” dedi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin Kırlı, “Bizimde teşkilatımızda şoför esnafı arkadaşlarımız var. Ödemiş’in genel sıkıntıları doğrultusunda biz sıkıntılı olan yerlere hem destek olmak hem de çözüm üretebilmek adına fikir alış verişinde bulunuyoruz. Ödemiş’te şuanda şoför esnafımızın sıkıntıları mevcut olduğunu görüyoruz. Bunun birinci sebebi maalesef mazot fiyatlarıdır. Taşıma ücretleri artmamasına rağmen mazot son 10 yılda maalesef yüzde 300 gibi zamla karşılaşmıştır. Buda şoför esnafımızın belini bükmektedir. Çünkü artık şoför esnafımızın Kazancı düşmekte ve her geçen günde artık evine götüreceği ekmeğin sayısı azalmaktadır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün esnafımızı olduğu gibi şoför esnafımızın da arkasındayız. Onlarında para kazanmasını istiyoruz. Onlarında daha sağlıklı evlerine ekmek götürebilecek paraları elde etmelerini istiyoruz. Bunun için yapabilecek ne varsa da sizlerin aracılığıyla da biz bütün şoför esnafımızın arkasında olduğumuzu bir kez daha söylüyoruz" dedi.
Ardından sohbet havasında geçen ziyarette Silay, Kırlı’ya hediyesini takdim ederek hatıra fotoğrafı çektirdiler. Karşılıklı konuşmaların ardından ziyaret son buldu.

Editör: Haber Merkezi