HABER: AYŞE AKYÜZ


Sıla Turizm Seyahat Acentesi Ödemiş Şubesi, dün dualarla Akıncılar Mahallesi Hürriyet Caddesi hizmete girdi. Sıla Turizm’in açılışına çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan firma ortaklarından Besim Kaplan ; “Ortaklarımızdan Ahmet Önal İzmir Şube Müdürü, Ödemiş Şubesi Sorumlusu ve Müdürü İdris Akkuş olacak. Değerli dostlar, bu acentemizin açılışındaki niyetimiz sizlere Hac’da, Umre’de ve Kudüs turlarında, Ortadoğu’da, Bosna’da bütün kültür turlarını sizlerin hizmetine getirmeye gayret ettik. Bu şubemizin açılışında siz değerli abimize, ablalarımıza çok teşekkür eder, hepinizden Allah razı olsun diyorum.”

Gazetemiz Köşe yazarı Ömer Yanık tarafından yapılan dualar ve temennilerin ardından kurdele kesilerek açılış töreni gerçekleştirildi.

 Açılan turizm acentesinde sadece Hac ve Umre değil; Kudüs, Mescid-i Aksa turları ve bunun yanında kültür turlarımızda olacak diyen, Sıla Turizm Ödemiş Şube Müdürü İdris Akkuş:  “Ödemiş’te ilk defa böyle bir firma açıldı. Şubemiz inşallah Ödemiş için, memleketimiz için, İslam için hayırlara vesile olur. Sadece Hac ve Umre değil, Kudüs, Mescid-i Aksa turları, Saray Bosna ve diğer Balkan ülkelerine kültür turlarımız var.”

Editör: Haber Merkezi