HABER: TOLGA KIZGIN

        Ödemiş’in Türkmen Mahallesi’nde Serkan İnat ve Ali Köse ortaklığında “DOST VET“ adı altında veteriner kliniği açıldı. Veteriner kliniği, geçtiğimiz gün saat 14.00’de düzenlenen bir açılış töreniyle faaliyete geçti. Açılışa, Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Ödemiş Madeni İşler Odası Başkanı Erol Nokta, her iki ortağın akrabaları, arkadaş grupları ve davetliler katıldı. Açılış konuşmasını Belediye Başkanı Mahmut Badem yaptı. Badem, “ Genç ortaklara iş hayatlarında başarılar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun“ diyerek, ortaklar ile birlikte kurdeleyi kesti.

Ortaklar çocukluk arkadaşları

Ortaklar, ilkokul, ortaokul, lisede aynı okullarda eğitim aldıklarını, daha sonraBursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde de bir arada okuduklarını belirttiler. İşyeri ortaklarından 27 yaşındaki Serkan İnat, “Ortağım Ali Köse ile çocukluk arkadaşıyız. Gerek eğitim öğretim hayatımızda gerekse normal yaşantımızda hep beraberdik. Bursa Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde beraber okuduk. Daha sonra veterinerlik üzerine bazı işletmelerde çalıştık. Uzun süredir planladığımız veteriner kliniğini açmaya karar verdik. Umarım bu bizim için hayırlı olur. Böyle bir günde başta Belediye Başkanımız Mahmut Badem olmak üzere yanımızda olan tüm sevenlerimize teşekkür ediyoruz“ dedi.

“DOST VET“

Ortaklardan Ali Köse, “Çocukluk yıllarından gelen sıkı bir dostluğumuz var. Her zaman birbirimize destek olduk, veteriner hekimliği okumaya karar verdik. Vatani görevimizi tamamladık. Daha sonra iş hayatımızda tecrübe kazanarak, bir veteriner kliniği açmaya karar verdik. Dostluğumuzun adına bizde, veteriner kliniğimizin adını “DOST VET“ olarak isimlendirdik“ dedi. Açılışa katılan davetlilere müzik eşliğinde, yiyecek ve içecek ikramları yapıldı. Ödemiş’ten birçok iş adamının ve esnafın, işyerinin etrafını çiçeklerle donatması dikkat çekti. 

Editör: Haber Merkezi