HABER: GÜLÇİN ÖNEM

Ödemiş Ticaret Odası “İstihdam Seferberliği” çalışmalara bir yenisini daha ekliyor. İşverenlerin yararlanabilecekleri devlet destek ve teşvikleriyle ilgili SGK İzmir İl Müdürü Ekrem Gülcemal’in katılımıyla seminer düzenlenecek.

Ödemiş Ticaret Odası Konferans Salonunda 24 Mart 2017 Cuma günü saat 17.00’da İzmir İl SGK Müdürü Ekrem Gülcemal ve Ödemiş SGK Müdürü Ayhan Ataş’ın katılımıyla “İstihdam Seferberliği ve İstihdamda Teşvikler” başlığıyla seminer gerçekleştirilecek. Seminerde, Sigorta Pirimi Teşvikleri, 4/b Beş Puanlık İndirim, Üç aylık Prim Borcu Erteleme ve Asgari Ücret Desteği, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinin Desteklenmesi ve devam eden çalışmalar ele alınacak.

Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Eriş, tüm üyeleri seminere davet ederek, “Türkiye ekonomisinin büyümesini daha da güçlendirecek yeni bir atılım hamlesi olarak değerlendirilen mesleki eğitim ve istihdam seferberliği kapsamında, yeni istihdam sağlamak isteyen veya nitelikli eleman arayan tüm işverenlerin konuyla ilgili devlet teşvikleri hakkında geniş bir bilgi almasına imkân tanıyacak bu semineri kaçırmamaları gerekiyor.

İşverenlerimizin yeni istihdamlarda, istihdama yönelik katıldıkları çeşitli eğitim programları vb. sonrasında yararlanabilecekleri destek ve teşviklerin uygulamalarıyla anlatılacağı ‘’İstihdam Seferberliği ve İstihdamda İşveren Teşvikleri’’ konulu seminerde İzmir İl SGK Müdürü Sayın Ekrem Gülcemal ve Ödemiş SGK Müdürü Sayın Ayhan Ataş sunumlarını gerçekleştirip, katılımcıların sorularını cevaplayacaktır. Tüm üyelerimizin katılımını bekliyoruz” dedi.

Editör: Haber Merkezi