Büyük Birlik Partisi’nden İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı olan Sezai Özcan, geçtiğimiz gün parti binasında yapılan toplantıda başvurusunu İlçe Başkanı Erkan Etçi’ye sundu. Toplantıya İlçe Başkanı Erkan Etçi ve ilçe yönetim kurulu üyeleri de katıldı.
Aday adaylığıyla ilgili olarak konuşan Sezai Özcan “Siyaset araçtır. Amaç hizmettir. Tarihimize baktığımızda millete hizmetin yükü hep gençlerin sırtında olmuştur. Fakat günümüzde siyaset yapma yaşına baktığımızda yaş ortalaması yüksektir. Neden Tire’nin ekmeğini yemiş, suyunu içmiş havasını solumus gençler de hizmet için siyaset yapmasın? İnşallah bu konuda başta Tire gençliğine olmak üzere bütün Küçük Menderes ovasında bu konuda kıvılcım oluruz.” Dedi.
Sezai Özcan kimdir?
Uzun yıllardır Tire’de yaşayan Sezai Özcan, 1979 yılında Erzurum’da dünyaya geldi. İlk ve ortaöğrenimini Erzurum’da tamamladıktan sonra liseyi Tire Şehit Albay İbrahim Karaoğlanoğlu Lisesi’nde okudu. Daha sonra Kocaeli Üniversitesi Kimya bölümünü kazanan Özcan, 2004 yılında kimyager olarak üniversiteden mezun oldu. Lisans eğitiminin ardından vatani görevini yedek subay olarak yerine getiren BBP Aday Adayı, şu anda Tire’de özel bir firmada yönetici olarak çalışıyor.Son yerel seçimde BBP Tire Belediye Meclis Üyesi Adayı olan Sezai Özcan, uzun süredir de Büyük Birlik Partisi’nde görev alıyor. 
Editör: Haber Merkezi