14 Şubat Pazar günü için Ödemiş'te bulunan çiçekçi esnafını ayrı bir heyecan ve telaş sardı. Ödemiş'teki çiçekçiler sevgililer günü için tüm hazırlıklarını tamamladılar.

“Sevdikleriniz neredeyse biz oradayız” diyen Ödemiş Eylül Çiçekçik iş yeri sahibi Murat Cansız, 10 yıldır başta Ödemiş olmak üzere tüm Küçük Menderes Halkına hizmet vermekten dolayı onurlu ve gururlu olduklarını belirtti.

“Çiçeği internetten değil görerek alın”

Sevgililer gününde, alınacak çiçeğin internet üzerinden değil, çiçekçiden görerek alınmasını tavsiye eden Cansız, “Eylül Çiçekçilik olarak yılın 365 günü ve diğer tüm özel olan günlerde, profesyonel ekibimizle birlikte kaliteli ürün sunmaya çalışıyoruz. Hediyenin büyüğü, küçüğü olmaz. Sevgililer Günü için hazırlanan çiçek aranjmanları ile sevdiğiniz kişinin gönlünü bir kez daha çalabilirsiniz. Sevgililer Günü’nde en fazla talep, sevginin sembolü olan kırmızı güldür. Sevgililer Günü çiçekleri ile sevdiklerinizi mutlu edin. Sevgililerini sevindirmek isteyen herkesin bütçesine uygun bir çiçek mutlaka vardır. Çiçeği, internet üzerinden değil, çiçekçiden, görerek alın. Sözle anlatamadığınız bazı duyguları çiçekler daha güzel anlatır. Tüm sevgililerin “Sevgililer Günü” kutlu olsun.

Editör: Haber Merkezi