HABER:GAMZE ONAN
Sevgi Projeleri gönüllük hareketi ilk sevgi elini uzatmaya devam ediyor.
Otizm Farkındalık haftasında Fatih Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi öğrencileri ile öğle yemeğinde buluştu. Özel çocuklarla bir araya gelen Sevgi Projeleri ekibi özel çocuklara pizza ve patates kızartması ikramında bulundu. Ekip çocuklarla sohbet ederek birlikte yemek yediler.

Ödemiş Devlet Hastanesinde görevli hemşireler ve esnaflardan oluşan sevgi projeleri ekibi çıktıkları yolda özellikle çocukları mutlu etmeye devam ediyor. Eğitim alanında büyük katkılar sağlayan Sevgi Projeleri ekibine kısa sürede destek ve katılımlar arttı.

Sevgi Projelerinin çalışmaları ile ilgili bilgi veren Togan Baturay, “ Gönüllülük esasına dayalı bir yola çıktık. Çıktığımız bu yolda kısa sürede maddi manevi destek aldık. Özellikle çocuklarımızı mutlu etme adına projelerimizi gerçekleştiriyoruz. Grubumuzun amacı, herkesin içinde olan insani duyguları ortaya çıkartıp toplumumuzda erişebildiğimiz her yerde bir duyarlılık projesi oluşturmak.  Daha önce Küre ilköğretim okulumuzda öğrencilerimizin ihtiyaçlarını özellikle kıyafet, kırtasiye, diş macunu, diş fırçası malzemeleri yönünden ihtiyaçlarını karşılamaya çalıştık. Bugünde özel çocuklarımızla birlikte bir yemek düzenledik. Onların sofrasına ve yüreklerine konuk olduk. Sevgi projeleri dediğim gibi gönüllülük hareketi, bu gönüllülük hareketi git gide büyüyor. Ödemiş’te ve memleketimizde bu çığ gibi büyüyen bir hareket olacak çok insana ulaşabileceğiz”



Editör: Haber Merkezi