HABER:GAMZE ONAN
Ödemiş Efe Özel Rehabilitasyon Merkezi özel öğrencileri ve Sevgi Projeleri Gönüllülerinden oluşan ekip ile Futbol müsabakası düzenlendi. Ödemiş Karaceviz Spor Tesislerinde düzenlenen etkinlikte özel çocuklarla futbol müsabakası düzenleyen Sevgi Projeleri ekibi sahada hünerlerini gösterdiler.  Sahanın kazananı özel çocuklar oldu. Kazanan taraf baklava ile ödüllendirildi.
Konuyla ilgili bilgi veren Sevgi Projeleri Kurucularından Togan Baturay, “Engelliler haftasında özel çocuklarımızı unutmadık. Onları biraz olsun mutlu edebilmek adına böyle bir etkinlik düzenledik. Efe Özel Rehabilitasyon Merkezi çocukları ile birlikte aynı sahada maç yapmanın keyfini yaşadık. Onların mutluluğu bizleri de mutlu etti. Bizler büyük keyif aldık”
Ödemiş Efe Özel Rehabilitasyon Merkezi Kurucusu Ozan Uvaçin sevgi projeleri ekibine dahil olmaktan mutluluk duyduğunu belirterek, özel çocuklar için böyle bir etkinlik düzenlenmesinden dolayı teşekkürlerini iletti.
Sevgi Projeleri ekibi 3 Eylül Yatılı Bölge Okulu öğrencileri ile piknik düzenledi.  Birgi Saklı Bahçe de düzenlenen piknikte sevgi projesi ekip üyeleri ile öğrenciler bir araya geldi. Etkinlikte öğrencilerle birlikte sofra paylaşıldı, oyunlar oynandı.
Sevgi Projesi kurucularından Berna Ektir, “ Çocuklarımızı mutlu etmek en büyük hedefimiz. Bugünde  bizler için özel olan çocuklarımız  ile piknik düzenledik. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Etkinliklerimizi sürdürmeye devam edeceğiz”

Editör: Haber Merkezi