“ TERÖRE RAĞMEN YÜKSELİŞ BİZE LÜTUFTUR”

Ödemiş AK Partili Belediye Meclis Üyesi Sedat Şenbaş Temmuz ayı meclisi öncesinde basın mensuplarıyla bir toplantı yaptı. Şenbaş yaptığı basın toplantısında İstanbul Hava alanında yaşanan terör saldırısına değinerek terörü kınadı.

Şenbaş ; “Sayın başbakanımız hem genel başkan hemde başbakan seçildiği kongrede bundan sonra dış politikada dostlarımızın sayısını artıracağız. Düşmanlarımızın sayısını azaltacağız demişti. Bu Türkiye’nin vizyonu açısından çok önemli bir adımdı. Özellikle Rusya ve İsrail ile ilişkilerin düzelmesi Türkiye için güney bölgesine Rusların özel bir ilgisi vardı. Bu uçak krizi Türk turizm için bir darbe yaratmıştı. Bu anlaşma tarım alanında çok büyük bir ölçüde bu krizlerden etkilenmişti” dedi

Son dönemde yaşanan terör olaylarına rağmen kalkınma açısından Türkiye’nin uzun bir mesafe kat ettiğine dikkat çeken Şenbaş ; “Son dönemde yaşanan terör olaylarına rağmen ülkemizin uzunca bir mesafe kat ettiğini görüyoruz. Bu bize Allahın bir lütfu olduğunu görüyoruz. İnşallah bu terör olayları son bulur ve ülkemiz daha da parlak bir duruma gelir. Terörü lanetliyorum ülkemizde bir  daha yaşanmamasını diliyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi