HABER: TOLGA KIZGIN

7 Haziran genel seçimlerinde AK Parti ’den milletvekili aday adayı olan Sedat Şenbaş, 26. Dönem milletvekili olabilmek için yeniden aday adaylık başvurusunda bulundu.

7 Haziran genel seçimleri öncesi aday adayı olan İzmir’in başarılı işadamlarından Ali Sedat Şenbaş, temayül yoklamasında üst sıralarda çıkan bir isim olmasına rağmen listeye girememişti. Şenbaş, 1 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan 26. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde AK Parti’den tekrar aday adayı oldu.

Listede olmamasına rağmen seçim çalışmalarına aktif olarak katılan Şenbaş, genç ve bölgeyi bilen biri olarak dikkat çeken isimlerin arasında yer alıyor.

Çocukluk yıllarından itibaren eski milletvekili olan babasıyla Küçük Menderes havzasını karış karış gezdiğini, bölgenin sorunlarını tek tek bildiğini söyleyen Ali Sedat Şenbaş, “ Seçilemediğim için seçim çalışmalarına katılmayanlardan olmadım. Aldığımız siyasi ve aile terbiyesi ile hizmet etmeye devam ettim. Erken seçim için tekrar start verildi. Bende bu süreçte yine vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edeceğim. Birçok kişiyle birebir görüşmelerim oluyor. Sıkıntıları yerinde tespit ederek çözüm yolları konusunda neler yapılabilir, nasıl bir yol izlenebilir konusunda deneyim sahibi olma imkanım oldu. Milletvekilliği görevi bana layık görüldüğünde bu konuda çalışmalarımı daha rahat hayata geçirebileceğime inanıyorum. ” dedi.

Editör: Haber Merkezi