HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Selek “İYİ Parti ile iyi bir gelecek vaat ediyoruz”

İYİ Parti İlçe Teşkilatı ilk olarak yaklaşık 4 bin 500 üyeye sahip Ödemiş Esnaf Kefalet Kooperatifine giderek başkan Turgut Usluca’ya ziyarette bulundu. Güncel konulardan, ülke sorunlarına, esnafın ve piyasanın mevcut durumundan kooperatifin işleyişi ve çalışmalarına kadar pek çok konuda güzel sohbet yapılırken karşılıklı anılar da unutulmadı.

İlçe Başkanı Anıl Selek “İYİ Parti olarak esnafımızın yanındayız. Biliyoruz ki özellikle küçük esnafımız kalkınmadan ülkede gerçek bir kalkınma yaşanamaz. Görev sırası bizlere geldiğinde ülkemizi gerek ekonomik olarak gerekse sosyal ve demokratik olarak en iyi düzeye çıkarmak için çalışmaya hazırız. İYİ Parti ile iyi bir gelecek vaat ediyoruz.” dedi.

Esnaf Kefaletten ayrılan İYİ Parti Ödemiş İlçe teşkilatı daha sonra Ödemiş Terziler Odasına ziyaret gerçekleştirdiler. İYİ Parti Ödemiş İlçe Yönetimi Oda kongresi sonrası yeniden Başkan seçilen Ayhan Akçam’a tebrik ederken, oda başkanı Ayhan Akçam da İYİ Parti Ödemiş Teşkilatına hayırlı olsun dileklerini ve tebriklerini iletti.

Selek, “İYİ Parti esnafın yanındadır” 
Ödemiş esnafı üzerine yapılan konuşmalar yanında oda başkanı Ayhan Akçam oda üye sayısı ve odanın işleyişiyle ilgili bilgiler verirken, İYİ Parti Ödemiş İlçe Başkanı Anıl Selek partisinin genel siyasetini ve projelerini anlattı. Yerel seçimler ve genel seçimler de bu sohbet sırasında unutulmadı. İlçe Başkanı Selek “Sizden önce de Esnaf Kefalet Kooperatifini ziyaret ettik, tüm sivil toplum kuruluşları ve özellikle esnafımız bizim gözbebeğimizdir. Unutulmamalıdır ki İYİ Parti Esnafın Yanındadır.” dedi.

İlçe Başkanı Anıl Selek önderliğindeki İYİ Parti Ödemiş İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Saadet Erkal, Ayşe Topuz, Emine Ceylan, Recep Yılmaz, Yunus Emre, Hüseyin Özdemir, Kadir Ergin ve Gökay Okyar ziyaretlerde hazır bulundu.

Editör: Haber Merkezi