17. Direklerarası Seyirci Ödülleri sahiplerini buldu.  Halk Jürisi anlayışıyla dağıtılan ödüllerde Selçuk Belediye Tiyatrosu “Fark Yaratanlar” kategorisinde ödüle layık görüldü.
 2016- 2017 Tiyatro Sezonunda Ege Bölgesi’nde sahneye koyulan oyunlar seyredilerek performans, tasarım ve yapımlar kategorilerinde başarılı olarak değerlendirdiği ve bu yıl 17.’si düzenlenen Direklerarası Seyirci Ödülleri sahiplerini buldu. Selçuk Belediye Tiyatrosu kurucusu Erol Namdar Direklerarası Seyircilerinden oluşan “Halk Jürisi” tarafından “Fark Yaratanlar” kategorisinde 2016-2017 sezonunda ödüle layık görüldü.
Direklerarası Seyirci Ödülleri,   Türkiye ve KKTC’de sahne açan tiyatroların sezon oyunların performans, tasarım ve yapımlar açısından değerlendirildiği Direklerarası Seyirci Ödülleri 9 Mayıs Salı günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nunda düzenlenen törenle sahiplerini bulacak.
Fark yarattı
Seçici kurul üyelerinin, Türkiye ve KKTC’de sahne açan tiyatroların sezon oyunlarında başarılı buldukları sanatçıları halk jürisi (seyirci) olgusuyla değerlendirdikleri bir ödüllendirme sistemiyle Ege Bölgesi içerisinde yaptığı değerlendirmede Genel yönetmenliğini Erol Namdar’ın yaptığı Selçuk Belediye Tiyatrosu “Fark Yaratanlar” kategorisinde, Selçuk’un mahallelerindeki çocukları tiyatroyla tanıştırması sebebiyle ödüle layık görüldü.
Sahnelerimizi mahallelere taşıdık
XVII. Direklerarası Seyircileri Ege Ödülleri kapsamında özellikle de tiyatroda fark yaratanlar kategorisinde ödül almaktan dolayı büyük bir mutluluk yaşadıklarını dile getiren Selçuk Belediye Tiyatrosu Genele Yönetmeni Erol Namdar; “Tiyatro adına, tiyatro için yola çıktık. İkinci yılını dolduran tiyatromuzda başkanımızın talimatıyla en çok önem verdiğimiz şeylerden birisi de Selçuk’un mahalleye dönüşen köylerimizdeki çocuk ve yetişkinleri tiyatro ile tanıştırmaktı. ‘Onlar çeşitli nedenlerden dolayı oyunlarımızı izleme gelemiyorlarsa bizler sahnemizi oralara taşıyacağız’ dedik. Bu bağlamda bu ödül bizleri çok mutlu etti. Ben bizlere bu olanağı sağlayan Selçuk Belediyesi’ne, çalışanlarına ve Selçuk Belediye Başkanımız Sayın Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’ya katkılarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu ödülü almamda tiyatro topluluğumuzdaki arkadaşlarımızın emekleri ölçülemez. Onlara da özellikle teşekkürlerini sunuyorum” dedi.
Namdar ödülünü, 9 Mayıs 2017 Salı günü Manisa Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Sahnesinde Saat: 20.30’ da düzenlenecek törenle teslim alacak.

Editör: Haber Merkezi