İzmir’in AK Partili Belediye Başkanlarının her ay bir ilçede toplanarak gerçekleştirdiği ‘Birlik ve beraberlik’ buluşmasının bu ayki durağı Selçuk oldu. Selçuk belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıda başkanlar sohbet ederken, eşleri de Ayşen Bakıcı önderliğinde Şirince gezisi yaptı. Başkanlar ve eşleri akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan Zeynel Bakıcı, AK Başkanları Selçuk’ta ağırlamaktan memnuniyet duyduğunu kaydederek, “Buluşmalarda fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaptıklarımız ve yapılması gerekenler üzerinde tartışıyoruz. Ödemiş Belediye Başkanımız Sayın Mahmut Badem’in deneyiminden de faydalanıyoruz” dedi.

5 Başkan katıldı

AK Partili Belediyeler arasındaki birlik, beraberlik ve dayanışmayı sergileyen AK Partili Belediye Başkanları bu ay Selçuk ilçesinde toplandı. Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı’nın ev sahipliğinde gerçekleşen birlik ve beraberlik buluşmasına; Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, Kemalpaşa Belediye Başkanı Arif Uğurlu,  Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer katıldı. Eşleri ile birlikte Selçuk’ta toplanan Belediye Başkanlarını Selçuk Belediyesi Hizmet binası önünde Başkan Bakıcı eşi Ayşen Bakıcı ile birlikte karşıladı.

Faydalı fikir alışverişi

Başkanlar, Selçuk meydanında bulunan Carpouza Kafede son bir ay içerisinde gerçekleştirdikleriyle ilgili durum değerlendirmesi yaptı. Selçuk buluşmasına katılan tüm Belediye Başkanlarına ve eşlerine teşekkür eden Selçuk Belediye Başkanı Dr. Dahi Zeynel Bakıcı, her ay olduğu gibi bu ay da belediye başkanları ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yaptıklarını söyledi. Yapılan çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Başkan Bakıcı, ‘ilçenin gelişmesi için daha fazla neler yapılabilir’i konuşuyoruz.  Önemli ve faydalı bir fikir alışverişi oluyor” diye konuştu.

Eşler Şirince’yi gezdi

Başkanların özel sohbeti sırasında Başkan eşleri de Ayşen Bakıcı ev sahipliğinde Şirince’yi gezdi. Başkan eşleri, tarihi güzellikleriyle ve Rum Evleri ve kiliseleriyle dünyanın dikkatini çeken Şirince’yi gezen başkan eşleri akşam yemeğinde eşleriyle bir araya geldi.  

Editör: Haber Merkezi