Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer’in Mersin Vali Yardımcılığı’na atanması nedeniyle, kendisinin Tire’de bir dikili ağacı olması için yapılan etkinlikte şehitlerimiz rahmetle anıldı. İlçemiz Cambazlı Köy yolunda oluşturulan hatıra ormanının ismi Tire Eğitim Uygulama Okulu’nun özel öğrencileri tarafından ‘’Şehitler Tepesi Hatıra Ormanı’’ olarak belirlendi.

Etkinlikte Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer, eşi Derya Demirezer, Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek, eşi Yüksel Çiçek, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Emre Davutoğlu, eşi Nilay Davutoğlu, ilçe protokolü, öğrenciler ve öğretmenler yer aldılar.

Şehitler Tepesi Hatıra Ormanın fidan dikimi etkinliğinde konuşma yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek İstanbul Beşiktaş’ta hayatını kaybeden şehitlerimize rahmet, yakınlarına ve milletimize sabırlar, yaralılara acil şifalar diledi.

Tire Kaymakamı Mehmet Demirezer ise hatıra ormanının oluşmasında öncülük yapan Tire Belediye Başkanı Tayfur Çiçek’e katılım gösteren ilçe protokolü öğrenci ve öğretmenlere teşekkür etti. 

Editör: Haber Merkezi