Ödemiş Ülkü Ocakları 2 Başkanları İsmail Poyraz ve Hasan Kapar, 12 Eylül1980 darbesinin ardından, 7 Ekim’i 8 Ekim’e bağlayan gece asılarak idam edilen ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu’nu rahmetle andıklarını belirttiler.
Yazılı bir açıklama yapan Ödemiş Ülkü Ocakları 2 Başkanları İsmail Poyraz ve Hasan Kapar, “Bugün Mustafa Pehlivanoğlu'nun davası yolunda, şehitlik mertebesine çıkışının 31. yıldönümü. Henüz 22 yaşında iken asılarak şehit edilen yiğit ülkücü Mustafa Pehlivanoğlu'nu bir kez daha rahmetle anıyoruz. Bizlere bırakılan kutlu davayı, büyük bir sabırla yürütüyor ve yürütmeye de devam ettireceğiz. Kutlu davamızda ilerlerken Ülkü yolunda can veren aziz şehitlerimizi unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız” dediler. 
Poyraz ve Kapar, “Örnek bir kişilik oluşu ile ve idama giderken yazdığı mektupta sarf ettiği  ‘Mustafa'lar ölür, Allah davası ölmez, milliyetçilik yaşar. Kellemi verdiğim bu yolun zaferi yakındır. Zafer her zaman Allah'a inananlarındır’ sözleri ile her daim hatırlanacak olan aziz şehidimiz Mustafa Pehlivanoğlu’nu şükran, minnet ve rahmetle anıyoruz” diye konuştular. 
Editör: Haber Merkezi