HABER:DİLEK AYVALI
Bayındır Kaymakamlık Binası önünde geliri şehit polis çocuklarının eğitiminde kullanılmak üzere açılan standa vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Polis Eşleri Derneği İzmir Şubesi Başkanı, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın'ın eşi Nükhet Aşkın'ın himayesinde açılan, polis eşlerinin evlerinde hazırladıkları yiyecek, içecek ve el sanatlarının satıldığı standa Bayındır esnafı da bağışladıkları yiyeceklerle destek verdi. 

Stantta ev yapımı börek, kek, kurabiye, esnafın katkıları ile dondurma, tatlı, koruk ve karadut şerbeti satışa sunuluyor. Standa gösterilen ilgiden memnuniyet duyduğunu ifade eden Bayındır Emniyet Müdürü Serkan Arpak, "Polis Eşleri Derneği İzmir şubesi halen çalışmakta olan, emekli, görevi sırasında şehit düşen, gazi veya malûl olan polis teşkilatı mensuplarının eşleri arasında birlik, beraberlik ve dayanışmayı geliştirmeyi amaçlıyor. Derneğin hedefi polislerin eş ve çocuklarının, büyük emniyet ailesinin önemli birer ferdi olduklarını hissetmelerini sağlamak, çocuklarımıza ve gençlerimize eğitim desteği vermek, ihtiyaç duyulan alanlarda kamu yararı gözetilerek çeşitli yardım faaliyetlerinde bulunmak. Standa katkı sağlayan ve ilgi gösteren herkese teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi