HABER: AYŞE AKYÜZ



Ödemiş Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, tarafından İnönü Mahalle sakinlerinin isteği doğrultusunda Sefa sokakta 6000 M2 kilit taşı çalışmalarına başladı. Sefa Sokakta eskimiş ve yaşlanmış kaplamalar sökülüp yerine kilit taşı yapılarak yolun daha kullanışlı halle getirilmesi bekleniyor. Sefa Sokak çalışmalarının ardından aynı güzergahta bulunan İnceoğlu Sokağa geçilerek kilit taşı çalışmalarına başlanacak. Kilit taşı çalışmaları Ödemiş’in çevre mahallerinde devam edecek Ödemiş içerisinde 30 Bin metre kare ve Ödemiş çevresinde yapılacak çalışmalarla toplamda 110 bin metre kare kilit taşı döşenmesi yapılacak.

Uzun zamandan beri sefa sokak sakinlerinin burada kilit taşı istediğini belirten İnönü Mahallesi Muhtarı Nihat Savuran ; “O sokakta hiçbir değişiklik olmadı. Sefa sokak sakinlerinden yılardır bu sokağa kilit taşı döşenmesi konusunda talep geldi. Geçtiğimiz günlerde bir gazetede çıkan yazıyla ilgili olarak sokağa çıkıp tepkilere baktım. İllaki tepki oluyor. Birazda işe siyasi gözle bakılıyor. Bir düzen gitmeden, başka bir düzen gelmiyor. Önemli olan bundan sonra ne olacağı. Neden yapılıyor yağmur yağsa buralar çamur olacak. Sağ olsun başkanımız bizleri kırmadı. Sokağımıza taş yapılıyor. Ben muhtar olarak talebemin karşılanmasından mutluyum.3-5 kişi bu durumdan şikayetçi olabilirler. Ama Sefa Sokakla ilgili olarak vatandaşlardan talep vardı, bizde bu doğrultuda hareket ettik. Sefa Sokak bittikten sonra İnceoğlu Sokak, Şehit Ali Yücel Caddesinde çalışmalar yapılacak. Arkasında ise bu çalışmalara devam edilecek.”

Başkan Badem ; “Vatandaşımdan gelen talep benim başımın tacıdır”

Vatandaşlardan gelen talepleri ihtiyaca göre çalışmaları Ödemiş Belediyesi olarak yapıldığını belirten Başkan Badem ; “Mahalle muhtarımızın ve mahalle sakini vatandaşlarımızın beni ziyaretlerinde yapmış oldukları ricalarını bizde kırmayarak, yerine getiriyoruz. Vatandaşlarımızdan gelen talep benim başımın tacıdır. Elimizin uzandığı neresi varsa imkanlarımızın el verdiği doğrultuda elimizin uzandığı en uç noktadan en merkez noktaya hizmet etmek için çalışmalarımızı sürdüreceğiz.”

 

Sefa sokak sakinleri “minnettar kaldık”

İnönü Mahallesi Sefa Sokak sakinleri Mesut Öztürk, İsmail Dalmış, Emin Yıldırım, Okan Uzer, Sefa Mandıra sahibi Ali bey Başkan Badem’e Sefa sokak çalışmaları nedeniyle teşekkür ettiler.

Mesut Öztürk ; “Başkanımıza Sefa sokağımıza yapmış olduğu çalışmadan dolayı çok teşekkür ediyoruz. Burası daha önce yaşlanmış asfalt nedeniyle kullanılamaz bir durumdaydı. Kilit taşı döşeme çalışmasıyla sefa sokak hem fiziki hem de rahatlık açısından yenilenecek. Yapılan bu güzel çalışma için Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

İsmail Dalmış ; “Uzun süreden beri ele alınmamış olan bu yol için başkanımıza ricada bulunduk oda bizi kırmayarak, yolumuza kilit taşı döşeme çalışmalarına başladı. Kendisine minnettarız.”

Emin Yıldırım ; “Başkanımıza ziyaretimiz sırasında yola ilgili sıkıntımızı dile getirdik kendisi de bizleri kırmayarak gerekli çalışmaları talimat vererek başlattı. Kendisine çok teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruz.”

Okan Uzer ; “Başkanımız uzun süreden beri yıpranan ve çeşitli sıkıntıların yaşandığı sefa sokak için çok güzel bir çalışma başlattı. Burada ki çalışmalar biraz daha hızlanırsa bizim açımızdan daha güzel olacak. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Böylece unutulan sefa sokak başkanımızla yeniden hayat bulmuş oldu”

Editör: Haber Merkezi