HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU


Saadet Partisi Ödemiş ilçe Başkanı Şahap Bozkurt, İzmir İl Başkan Yardımcısı Avukat Turhan Tutumlu ve partililerinde katıldığı, Ödemiş İlçe binasında basın toplantısı Düzenlendi.

Toplantıda İlçe Başkanı Şahap Bozkurt Şunları söyledi. ‘Bildiğiniz gibi 2015 Haziran ayında Ülkemizde Milletvekilliği Genel seçimleri yapılacaktır. Bu seçimlerde milletimizin en doğru ve isabetli tercihini yapacağına inancımız tamdır.

Bu seçimlere en iyi hazırlanan partilerden birisi şüphesiz Saadet Partisidir. Aslında biz seçim startımızı geçtiğimiz Ekim ayında verdik.

Genel Başkanımız Sayın Profesör Dr. Mustafa Kamalak Başkanlığında Ankara'da büyük Anadolu Otelde 2 günlük kampla, Türkiye genelindeki tüm İl ve İlçe Başkanlarının katılımıyla seçim startı verildi. O günden bu yana çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde milletvekili Aday Adayları teklif formları ilçemizde de ilçe yönetim kurulu, Kadın Kolları ve Gençlik Kollarının katılımıyla doldurularak Genel merkezimize gönderildi. Kesin adayların listesi Genel merkezimiz tarafından sanıyorum, Mart ayı içerisinde açıklanacaktır.

 Biz Ödemiş teşkilatı olarak ekipler halinde çalışıyoruz. İlçe yönetim kurulumuzu dört ekibe ayırdık ve ilçemizdeki tüm Mahallelere de dörde ayırdık. Ekim ayından bu güne kadar ilçemizde bulunan 99 Mahalleden yüzde otuz beşini ziyaret ettik. Bir yandan teşkilatlarımız Eğitiminden geçiriliyor. Beşinci bölge eğitimi olarak 25Ocak 2015 Pazar günü Ödemiş Belediyesi otogar üzerindeki Nikâh Salonunda, Ödemiş, Beydağ, Kiraz, Bayındır ve Tire ilçelerinin, İlçe yönetim kurulları ilçe kadın kollarının bölge eğitimi il eğitim başkanlığı tarafından icra edildi.

Saadet Partimizin genel merkezi tarafından, Türkiye genelinde başlatılan Halkla kucaklaşma programları icra ettik. Bizde bugün Ödemiş teşkilatı olarak bu program vesilesiyle ilçemizde bulunan sivil toplum kuruluşlarımızı ziyaret ettik, kanaat Önderleri, Esnaf ve Mahalle ziyaretleri ile birebir görüşme, sorunları yerinde dinleme, halkımızın nabzını tutma ve Halkın beklentilerini bir kez daha tespit etme ve bunların çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunarak son derece önemli bir çalışma yapacağımıza inanıyoruz.

Bugün aramızda bulunan il Başkan yardımcımız Sayın Avukat Turhan Tutumlu beyefendi de bu Halkla kucaklaşma programımıza iştirak etmek üzere ilçemizde teşrif ettiler. Ben Katılımlarından dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.

Yapılacak olan seçimlerin Türkiye'mize ve tüm dünyaya hayırlar getirmesini temenni ediyor saygılarımı sunuyorum. Dedi''

Daha sonra söz alan Saadet Partisi İzmir il başkan yardımcısı Avukat Turhan Tutumlu şunları söyledi, "Saadet Partimizin Genel Merkezi tarafından düzenlenen, Halkla kucaklaşma programını icra etmek üzere İzmir’imize gelmiş bulunmaktayız. Üç günlük program çerçevesinde bütün Halk kesimleriyle buluşup, Sivil Toplum Kuruluşlarımızı ziyaret edeceğiz. Yapılacak olan kanaat önderleri, STK, Esnaf ve Mahalle ziyaretleri ile halkımızla bire bir görüşme sorunları yerinde dinleme, Halkın nabzını tutma, Beklentilerini bir kez daha tespit etme ve bunların çözümleri konusunda fikir alışverişinde bulunarak son derece önemli bir çalışma yapacağız. Malumunuz olduğu üzere yaklaşık 4 ay sonra Genel seçimler yapılacaktır. Her seçim Önemlidir, bu seçim çok daha önemlidir.

Saadet Partisi, Ülkemiz ve Milletimiz açısından tarihi öneme sahip seçimler sebebiyle, yoğun bir çalışma ve hareketlilik içindedir. Halkla kucaklaşma programı da bu çalışmaların en önemlilerindendir.

Programın ilk gününde yapmakta olduğumuz Basın toplantısı ile Ülkemizde, Bölgemizde ve dünyada meydana gelen sosyal, siyasal ve ekonomik olayları, Saadet partimiz açısından değerlendireceğiz. Gönlümüz isterdi ki, 2014 yılı güzel hatıralarla tarihteki yerini alsın.

İsterdik ki, Sevinçlerimiz ve umutlarımız acılarımızdan daha fazla olsun. Bütün dünyaya huzur, barış ve kardeşlik hakim olsun. Ama tam tersine 2014 Yılında kalan tek şey, Sömürü, savaş, çatışma, kan ve gözyaşı. Başımızı nereye çevirsek bir yangın var. Kulağımızı nereye kabartsak, Binlerce mazlumun feryadı duyuluyor. Şu an dünyanın seksen ayrı bölgesinde iç savaş, Çatışma ve kaos hakim. Sadece 2013 yılında 51 milyon insan açlık, yoksulluk ve çatışma yüzünden yerini, yurdunu değiştirmek zorunda kaldı.

Yüz binlerce insan öldü ve sayısı milyonları aşan insan yaralandı. Afrika'da her dört çocuktan birisi beş yaşını göremeden hayatını kaybediyor. Her on dakikada bir çocuk, Önlenebilir hastalıklar nedeniyle, ilaç bulamadığı için ölüyor. İşte küresel emperyalistlerin işgal, sömürü, zulüm ve iç çatışma çıkarmaları sebebiyle dünyanın durumu böyle. Oysa bu dünyada herkese yetecek kadar yer var, Nimet de var, Ancak Adil Düzen Yok. biz sömürüye karşıyız."

Editör: Haber Merkezi