Kasım ayında Bayındır Gençlik Merkezi Müdürlüğü’nün desteği ile yapılan öğrenci ve gençlik temsilcisi seçimleri “Demokrasi Şöleni” havasında geçmesinin ardından öğrencilere ve öğrenci temsilcilerine Bayındır Kaymakamı Barbaros Baran, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kemal Aydın ve İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Müdür Vekili Erdal İnce’nin de katılımıyla kahvaltı programı düzenlendi.

Öğrenciler seçimlerin ardından kazanan öğrenci temsilcileriyle birlikte İzmir Olgunlaşma Enstitüsü’nde yapılan İzmir öğrenci ve gençlik temsilciliği seçimlerinde Bayındır’dan ve değişik ilçelerden seçime gelen gençlere destek vermek için katıldılar.

Şölen havasında geçen seçimlerin ardından Bayındır’ın okullarından gençlerle beraber İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE ekibi ziyaret edildi. Gençler, merkezde ve ilçelerde uygulanan proje çalışmalarının mutfağını yakından görme şansını da elde etmiş oldular. ARGE ekibinin çalışmaları hakkında bilgi aldıktan sonra birlikte yapılabilecek faaliyetler üzerinde bir konuş yapıldı.

 ARGE ekibin davetinden memnun kalan Bayındır Gençlik Merkezi Müdür Vekili Erdal İnce “Nazik davetlerinden ve misafirperverliklerinden dolayı en başta ekip lideri Cemil Kurt’a, Erdal Bey’e, Canan Hanım’a, Cihan Bey’e ve ismini saymadığım diğer ekip üyelerine öğrencilerimizi ve kendimiz adına teşekkürü bir borç biliriz. Bu gezinin proje çalışmalarında öğrencilerimize büyük yarar sağlayacağını düşünüyorum.”

Haber: Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi