Ödemiş’te genç yaşta yaptığı girişimcilikle bir ilki gerçekleştiren Seçil Ayvalı, Adnan Menderes Bulvarı No: 125/A’da seçil seyahat isimli turizm ve servis araçları bürosu açtı.

Açılışa Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, Ak parti il yönetim kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta konuşma yapan Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Ödemiş’te toplu taşımacılık, turizm hizmetleri konusunda bir büronun açılması işin ne kadar ciddi şekilde ele alındığını göstermekte. Sıfır kilometre ve klimalı araçlarla her türlü organizasyonda hizmet verecek olan bu büromuzun Ödemiş’e hayırlı olmasını diliyorum. Bu işin başında bir bayanın olması da sektörün artık ne kadar önem kazandığını da göstermekte” dedi.

İşletmeci Seçil Ayvalı ’da açıklamasında, “Ödemiş’te Turizm organizasyonları, VİP hizmetleri, Öğrenci okul servisleri, Yurt içi seyahat organizasyonları artık Ödemiş’te yeni ve klimalı araçlarla düzenleyeceğiz.

Kurumsal yapısı ile hizmete giren Seçil Seyahat tüm organizasyonlarda da halkımızın yanında yer alacak” dedi.

Dedesi uzun süre Ödemiş Şoförler Odasında başkanlık yapan ve şu an Onursal Başkan olan Raşit Işıksungur’un torunu ve Şoför Necip Aksakal’ın kızı olan Seçil Ayvalık, Şoförlük mesleğini Ödemiş’te en iyi şekilde sürdürmek için ekiplerimizle hazırız şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Mahmut Badem'le çekilmiş fotoğrafını halı deseni üzerine işleten Seçil Ayvalı burada hatıra fotoğrafı çektirdi.

  

NAZİF HARUPÇU

Editör: Haber Merkezi