HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Geçtiğimiz hafta 2 kişi 5+1 bilerek devirli olan ikramiyeyi paylaşmış ve kişi başına 746 bin lira kazanmışlardı.

Dün akşam yapılan çekilişte büyük ikramiye olan 345 bin 248 lira 5'er kuruş tutarındaki ikramiyenin sahibinin kim olacağı merakla beklenirken, büyük ikramiyenin Ödemiş’te oynanan bir bayiye çıktığı öğrenildi.

1 Ağustos Şans Topu sonuçları 894. hafta çekilişinde kazandıran numaralar 9, 21, 26, 28, 30 ve artı 9 olarak belirlendi. Şans Topu oyununun bu haftaki çekilişinde 5 artı 1 bilen 2 kişi, 345 bin 248 lira 5'er kuruş tutarındaki ikramiyenin sahibi olurken,  Büyük ikramiye isabet eden kuponların, Antalya'nın Kepez ilçesi ile İzmir'in Ödemiş ilçesinden yatırıldığı belirlendi.

Zafer Mahallesi Muhtarı Mehmet Karaceviz Sosyal Medyadan duyurdu.

Bu haftaki şanslı numaralar 9, 21, 26, 28, 30 ve artı 9 olarak belirlenirken,  şanslı numaraların biri de Ödemiş’te Zafer Mahallesinde bulunan bir bayii ’ye çıktığı öğrenilirken, Bayii’nin işletmeciliğini yapan Mehmet Karaceviz kendi Sosyal Medya hesabı üzerinden şanslı bayiinin olduğunu duyurdu.

Karaceviz sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı yazısında, "Bu Haftanın Şanslı Bayisi biziz. 345.000 TL Şans topunu bizim bayiden oynayan arkadaşlar biletlerinizi kontrol ediniz Hayırlısı olsun Çıkan Arkadaşımıza" ifadeleri kullandı.




Editör: Haber Merkezi