“Akıllanmadım Daha” adlı ilk single ile İzmirli yorumcular kervanına katılan Açelya Alan, İzmir’in müzikteki yeni temsilcisi olmayı hedefliyor. Açelya, “Müzik camiasına çok önemli isimler kazandıran bu çağdaş ve modern kenti hakkıyla temsil etmek benim için önemli” diyor.

Müziğe ve sanatın birçok dalına kolayca ulaşılan bir şehir olan İzmir’de büyümenin kendisi için önemli bir avantaj olduğunu vurgulayan genç sanatçı, ‘’İzmir’in ve Ege’nin sıcaklığının, samimiyetinin şarkılarıma da yansıdığını düşünüyorum. Duygularını gizleyemeyen, kırgın ve kızgın olmasına karşın sevmekten vazgeçmeyen bir kadının hikayesini anlattığım bestemin müzikseverler tarafından beğeniyle dinleneceğini diliyorum’’ diye konuşuyor. Açelya Alan’nın ilk single çalışması olan ‘’Akıllanmadım Daha’’ şarkısının müzik klibi’de geçtiğimiz günlerde müzik kanallarında müzik severle buluştu.

2013 yılında  televizyon ekranlarında yayınlanan “O Ses Türkiye” adlı yarışmaya katılarak Hülya Avşar’ın grubunda performans sergileyen Açelya’nın ilk single çalışması “Akıllanmadım Daha”nın sözü ve bestesi kendisine, düzenlemesi ise  Erdinç Şenyaylar ve Tezcan Erol’a ait.

Editör: Haber Merkezi