HABER:DİLEK AYVALI

Belediye Başkanı ve Beydağ Belediyespor kulübü başkanı Feridun Yılmazlar, "Güzel bir aile ortamı oluşturduk. Bizleri çiftte Bayram sevinci yaşattınız başta hocamız sizler taraftarlarımızı da unutmuyoruz. Biraz sessiz taraftarlarımız da var birkaç amigo lazım elinize belinize sağlık tabii şampiyon olduk diye iş bitmedi bizler takımı kurarken, Play Offları düşünerek kurmuştuk. Kadromuz geniş biz diğer takımları da seyrediyoruz. Kupa anlayışlarını da biliyoruz ama bizim takımımız da aile ortamı var.

HALİL PROFESYONEL KARİYERİNDE 537 MAÇ OYNAMIŞ

Herkes birbirine saygılı kaptanımız Halil aramıza katıldı. Halil ile birlikte zaten olan aile ortamı daha da çoğaldı. Halil takımı kaynaştıran ve kaynaşmamızı çok düzgün ve karakterli sporcu geçende duyduk Halil profesyonel kariyerinde 537 maç oynamış bu kimsenin harcı değil kendisini de o yönden teşekkür ediyorum 537 maç Türkiye liglerinde ender görünen bir durum ikinci kaptanımız da maç yapsa da yapmasa da takımı kurtaran kardeşimiz.

FUTBOL 90 DAKİKA

Futbol 90 Dakika 89 dakika atak yaparsın sonra gol yersin bu iş biter ama biz herşey de sizlerin yanınızdayız sizleri güveniyoruz" dedi.

Beydağ Kaymakamı Fırat Kadiroğlu, "Çok güzel bir aile ortamı var. Dışardan da bu görünüyor takımın kaptanı abisi Halil sağolsun takımdakileri abisi gibi davranıyor sizlerde onu bir büyüğü abi gibi görüyorsunuz ona göre davranıyorsunuz. Başkanımızda söyledi kaptanımızın profesyonel liglerde 537 maçı var burada da çok genç kardeşlerimiz var. İnşallah futboldan ekmek yiyeceksiniz kaptanımız da sizlerin örnek alabileceği bir insan Şampiyonluk yeter mi yetmez elinize emeğinize sağlık çok teşekkür ediyorum şampiyonluk maçında yanınızda olmak istiyordum ama olmadı önümüzde Play Off maçı var. İnşallah o maçı da kazandığımız zaman doya doya telafi ederiz" dedi.

Editör: Haber Merkezi