Ödemiş Belediye Başkanı A.Mahmut Badem, mahallelerde yapımı tamamlanan mahalle fırınlarını yerinde incelemeye devam ediyor.

Bozcayaka mahalle sakinlerinin daveti üzere Bozcayakalı vatandaşlarla buluşan Başkan Mahmut Badem, eski muhtar Bayram Avcı’nın okuduğu şiirle karşılandı. Şair muhtar dizelerinde Başkana teşekkür ederken bir de  mahallede anıt mezarlığı yapılmasını istedi. Bozcayaka’dan, Çanakkale ve Kurtuluş Savaşında 62 şehit verildiğini söyleyen şair Bayram Avcı, konuyla ilgili araştırmanın da yapıldığını söyledi. Başkan Mahmut Badem, mahallede en kısa zamanda anıt mezarlığı yapılacağı sözünü verdi.

Ödemiş Belediyesi tarafından yeni yapılan fırın etrafında toplanan kadın- erkek  ve çocuklardan oluşan köy sakinleriyle tek tek görüşen Başkan Mahmut Badem, aynı zamanda talepleri dinledi. Badem; “İlçemizin tüm mahallelerini ziyaret ederek, vatandaşların taleplerini yerinde dinlemeye çalışıyoruz. Bozcayaka mahallemizde de imkanlarımız dahilinde, kilit taş döşeme, üretim yolu düzenleme, tuvalet yapımı, bakım onarım gibi çalışmalarımızı yaptık.  Ortak kullanımlı mahalle fırınımızın biri de burada yapıldı. Bozcayaka mahallesi konumu itibariyle biraz dağınık bir şekilde bulunmaktadır. Hanımlarımızdan gelen taleple önümüzdeki günlerde mahallemizde ikinci fırınının yapımına başlayacağız” dedi.

Belediye meclis üyeleri ve daire müdürlerin de katıldığı ziyarette, hanımlar fırında pişirdikleri yiyeceklerden ikram etti.

Editör: Haber Merkezi