1998 den beri Ödemiş’te yaşayan Ressam Nurdan ERSÖZ 3. Kişisel sergisini 1 Aralık 2014 de Antalya Devlet Güzel Sanatlar Galerisi’nde açtı.  Antalyalı sanatseverler tarafından büyük ilgi gören sergideki eserler beğeni ile karşılandı.  Serginin açılışına gelen ziyaretçiler eserlerinden ötürü Sanatçıya da yoğun ilgi gösterdi.  Ziyaretçiler Nurdan ERSÖZ’e eserleri ile ilgili olumlu tepkiler verdi.

   1974 Nazilli doğumlu olan Ersöz 1997 yılında Eskişehir Anadolu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim-İş Bölümünden mezun oldu.  Öğretmenlik mesleğine Kilis’te başladı. Buradaki görevinin ardından İlçemize 1998’de atanarak Ödemiş’te birçok okulda bu görevini sürdürdü. Hâlen Ödemiş 50.Yıl Ortaokulu’nda öğretmenlik mesleğini sürdürmektedir.

   Sanatçı kimliğini 2013 Eylül ayında ”Ödemiş Yıldız Kent Müzesi”nde açtığı ilk kişisel sergisi ile tanıtan sanatçı 2. Kişisel sergisini Aydın da “Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi”nde geçtiğimiz haziran ayında açtı. Sanatçı önümüzdeki yıl da  4. kişisel sergisini Bodrum’da açmaya hazırlanıyor.


Editör: Haber Merkezi