HABER: SÜLEYMAN GÜLEROĞLU

Radyo Remix tarafından düzenlenen geceye çok sayıda firma sponsor olarak destek verdi.


Ödemiş Gölland Restoranda gerçekleşen 24.Yıl Kuruluş kutlamasına Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, eşi Nevin Badem, Siyasi Parti temsilcileri, Ödemiş Belediye meclis üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “24 senedir Ödemiş’in ve Küçük Menderes’in sesi kulağı olan Radyo Remix ailesini öncelikle tebrik ediyorum. Bu güne kadar Ödemiş'te olup bitenleri her yönüyle en son nesilde bile yani hayatımıza internettin girmesiyle bile hiçbir şekilde önemini kaybetmemiş olan Radyo’nun bundan sonrada hayatını devam etmesini diliyorum. Öncelikle Radyo Remix’i 24 senedir ayakta tutan hemşerilerime teşekkür ediyorum” dedi. 

 Radyo Remix Genel Yayın Yönetmeni Rasih Bozulu, “24.yılımıza bastığımız 24 Nisan’dan itibaren bizler programlarımıza başladık. Bu güzel organizasyonda bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederiz. Hep birlikte nice seneler diliyorum" dedi.

Gecede Danış Özdönmez ve Gözde Özkaya’nın sunduğu tango gösterisi büyük beğeni aldı. Gecede solistler Ateş ve Polet ve Nergiz Tozar şarkılarıyla renk kattı. Gece geç saatlere kadar devam ederken, etkinlik sonunda Sponsor olan firmaların verdiği çeşitli hediyeler yapılan çekilişle dağıtıldı.







 

Editör: Haber Merkezi