HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Radyoculukta çizgisini başarılı bir şekilde sürdüren Küçükmenderes havzasının tek radyosu Radyo Remix, 24. kuruluş yıldönümünü kutluyor.

Ödemiş’te 1995 yılında merhaba diyerek yayın hayatına başlayan Radyo Remix aradan geçen 24 yılık süreçte daha da güçlenerek yayın hayatında Ödemiş’in yükselen sesi oldu.

Radyo Remix genel Yayın yönetmeni ve kurucusu Rasih Bozulu, “  Dile kolay tam 24. Yıl boyunca Radyo Remix ailesi olarak gülenlere, ağlayanlara, somurtanlara, sevgililere, gönlü güzellere, yüreği kocamanlara, emekçilere, alın terini katık yapanlara, ayrılanlara, terk edenlere, bakkala, manava, Pazarcıya kadar şarkılar çaldık. Bugüne kadar bağımsız, dürüst ve güvenilir habercilik anlayışımızla, seçkin programcılarımızla, yayın ilkelerimizle ve teknolojik donanımımızla Küçük Menderesin en çok dinlenen radyosu olduk. Bundan sonra da sizinle, sizin için, daha kaliteli yayınlar için işini en iyi yapanlar bu frekansta olacak. Bizden desteklerini esirgemeyen tüm Radyo Remix dinleyicilerine, reklamlarıyla bizlere destek olan firmalara, Ortaklarıma 24 Yıl boyunca emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi