Konferansa Eski Kiraz Belediye Başkanı İsmet Korkmaz, Kiraz Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Umutlar Derneği Başkanı Atiye Okka, Ödemiş Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Selami Sönmez, CHP Eski İlçe Başkanı Hikmet Güriş, İşçi Partisi Kiraz temsilciliği ile Eğitim Sen Kiraz temsilciliği üyeleri katıldılar.
Konferansta Profesör İlknur Güntürkün Kalıpçı ’nın Konferans’ta Atatürk ile ilgili olarak 30 yılık araştırmasını Kirazlılarla paylaştı. Kalıpçı ’yı yaklaşık 250 kişi dinledi. Kalıpçı Konferans sonunda dinleyicilere kitaplarını imzaladı. Kiraz ADD Başkanı Mehmet Uysal “ Kirazlılar Sayın Profesör İlknur Güntürkün Kalıpçı ‘yı buluşturduk. Atamızın bilmediğimiz birçok yönüne bu konferansla şahit olduk. Kirazlılar bu konferanstan çok memnun kaldılar. Katılan herkese çok teşekkür ediyorum.”
Konferanstan memnun kalan Kirazlılar konferans bitişinde Profesör İlknur Güntürkün Kalıpçı ‘yı ayakta alkışladılar. Kiraz ADD konferans çıkışında Profesör İlknur Güntürkün Kalıpçı ’ya çiçek takdim etti. Kiraz ADD Profesör İlknur Güntürkün Kalıpçıyla hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Haber: Ayşe AKYÜZ

Editör: Haber Merkezi