HABER: DİLEK AYVALI


Ramazan ayında paylaşım ve dayanışmayı bu yıl bir kez daha yaşayan Tire Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memurları, ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımı çalışmalarını başlattılar.

Emniyet Müdürlüğü bünyesinde bulunan Toplum Destekli Polislik Birimi tarafından organize edilen Emniyet Müdürlüğü personeli, esnaf ve duyarlı vatandaşların katkıları ile tespit edilen yardıma muhtaç, evde tek başına kalan yaşlı ve engelli vatandaşların ailelerine yönelik şimdiye kadar hazırlanan 50 adet Ramazan Paketi ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı.

YARDIM HALKASI DEVAM EDECEK

Yardımların dağıtılması esnasında duygusal anlar yaşayan vatandaşlara yalnız olmadıklarını, ellerinden geldiğince vatandaşlara yardımcı olacaklarını, kendilerine ilke edindiklerini belirten polis memurları, bu yardım halkasının devam edeceğini belirttiler.

Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, “Arkadaşlarımızın ve vatandaşlarımızın bu duyarlı davranışları anlamlı ve mutluluk verici. Kendilerine ramazanın ruhuna uygun bir davranışta bulundukları ve Türk polis teşkilatına yakışanı yaptıkları için teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: Haber Merkezi