HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ve Çocuk Büro Amirliği Ekipleri Kendilerini başsağlığı Ziyaretinde bulunan Bıçakçı Bedriye Baybaş İlkokulu miniklerini ziyaret ederek, onlara uçurtma ve kumbara hediye ettiler. Minik öğrenciler ise kendilerini ziyaret eden polislere hazırladıkları dans gösterilerini sundular.
Toplum Destekli Polis Memuru Mehmet Kabakoz, “Bıçakçılı minikler şehitlerimizin yoğun olduğu dönemde bizlere ziyaret ederek başsağlığı dileklerinde bulunmuşlardı. Bizlerde onları Ödemiş Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polis ve Çocuk Büro Amirliği olarak iade-i ziyarette bulunarak onlara uçurtma ve kumbara hediye etmek istedik. Ayrıca minik öğrencilere de polislik hakkında genel bilgi ve trafikte uyulması gereken kurallar hakkında bilgi verdik.
Bedriye Baybaş İlkokulu Müdürü İsmail Kararmış, “Bu Etkinlik bizler için bir sürpriz oldu. Öğrencilerimizin kumbara hediyesinin tasarruf etmek amacıyla çok yararlı olacağını düşünüyorum, bunun için Ödemiş Emniyet Müdürlüğü’ne uçurtma ve kumbara hediyeleri için teşekkür ediyorum. Bunlar öğrencilerimize güzel bir karne hediyesi olacaktır. Eğitimin ne kadar erken başlarsa o kadar güzel olacağını düşünüyorum. Bundan dolayı anasınıfı adına düzenlenen bu etkinlikte emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum.”  

Editör: Haber Merkezi