HABER: NAZİF HARUPÇU



Ödemiş Emniyet Müdürlüğü, Polis teşkilatının kuruluşunun 170. Yılı münasebetiyle, Ödemiş Devlet hastanesi Çocuk servisinde yatan çocukları ziyaret ettiler.

Ziyarete Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan, Toplum destekli büro amirliği ve diğer birimlerden katılan erkek ve bayan polisler katıldı.

Kanka polisinde geldiği ziyarette, renkli görüntüler yaşanırken, Bazı çocuklar, oyuncaklardan daha fazla Kanka Polisle ilgilendiler.

Kanka polise sarılıp öptüler. Bayan polislerde çocuklara balon ve çeşitli hediyeler verdiler.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyaretin ardından, Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Çalışkan açıklamasında, “Çocuklarımızı sevindirme adına, Ödemiş Devlet Hastanesinde yatan çocuklarımızı sevindirmek istedik. İnşallah iyileşmelerine bir nebze olsun katkımız olur. Emeği geçen hocalarımıza da bize yardımcı oldukları için teşekkür ederiz. Ziyaret fırsatı tanıdılar bize. Hastane yönetimi başta olmak üzere hepsine teşekkür ederiz. 23 Nisan’da da ziyaret etmek istiyoruz” dedi.

Çocuk servisi Uzman Doktoru Sadi Sunel’de açıklamasında, “Emniyet teşkilatımızın çocuk servisine ziyareti bizleri çok memnun etti. Vatandaş-Emniyet dayanışmasının güzel bir örneği oldu. Ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ederim” dedi.

Editör: Haber Merkezi