HABER: DİLEK AYVALI
Tire Emniyet Müdürlüğü’nde görev yapan polis memuru Mustafa Çekilmez (44)'in, dün Hürriyet Mahallesi Tenis Kortu Parkında beylik tabancası ile intihar edilmişti.
Başta ailesi ve akrabaları olmak üzere tüm sevenlerini üzüntüye ve yasa boğan bu acı haber emniyet teşkilatını da derinden sarstı.

Memleketi Zeytinova’da defnedildi
Mustafa Çekilmez’in cenazesi defnedildi ikindi namazına müteakip olarak Tire İmam Hatip Camiinde kılınan cenaze namazı sonrasında, memleketi olan komşu Bayındır ilçesine bağlı Zeytinova mahallesine götürülerek orada defnedildi.

Katılım yoğun oldu
Evli ve iki çocuk babası olan Mustafa Çekilmez’in yoğun katılımla gerçekleşen Tire’deki cenaze törenine; Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, Tire Cumhuriyet Başsavcısı Fatih Geliş, Tire Cumhuriyet Savcıları Ali Saim Demirkol ve Uğur Taşkıran, İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ömer Okan Özer, Tire Emniyet Müdürü Hasan Özge, Bayındır Belediye Başkanı Ufuk Sesli, Ödemiş Emniyet Müdürü Fatih Kiremitçi, Kiraz Emniyet Müdürü Ömüray Bozkurt, bazı siyasi partilerin temsilcileri, çeşitli kurum ve kuruluşların müdür ve yöneticileri ile Çekilmez’in mesai arkadaşı polis memurları yer aldı.

Editör: Haber Merkezi