Haber: Burcu Tunç

Plates, reformer plates, zumba, kardiyo, yoga, fitness gibi hizmetlerin verileceği salonu Ödemiş'te kadınların hizmetine sunan Burcu Uysal Gömeçli Muğla Ūniversitesi Beden Eğitimi ve Yūksekokulu mezunu. 

Belediye Başkanı Mehmet Eriş gerçekleştirdiği açılışa Belediye Başkan yardımcısı Özay Kaptan, meclis üyesi Mustafa Turan ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 

Açılış kurdelesini Burcu Uysal Gömeçli ve ailesi ile birlikte kesen Başkan Eriş açılış sonrası yaptığı konuşmada "Yeni hastaneye yakın bir bölgede sağlık üzerine böyle bir merkezin açılması bizi çok mutlu etti. Kadınlarımız bu konuda çok şanslı. Daha sağlıklı bir yaşam için mutlaka spor hayatımızda olmalı. Burcu hanıma ve eşine başarılar diliyor daha da büyüyerek başka şubeler açmalarını temenni ediyorum" dedi. 

Goldline plates wellness salonu sahibi Burcu Uysal Gömeç ise "Burası tamamen kadınlara özel bir sistem. İçinde fitness sistemi, reformer plates, mat plates gibi çalışmalarımız var. Birebir ya da grup şeklinde çalışmalarımız sürecek. Hafta içi ve cumartesi dahil olmak üzere Sabah 09:00 akşam 21:00 şeklinde randevu sistemi ile çalışıyoruz. Birebir görüşerek kişiye uygun saatlerde çalışmalarımızı planlıyoruz. Tūm Ödemişli kadınları salonumuza bekleriz" dedi.

Editör: Haber Merkezi