Ülkemizin önde gelen gruplarından Öztürk Grup bünyesinde tarım faaliyetleri yürüten DORADO NATURAL Firması, bölge bayisi “Yallıoğlu Süt ”’ün önderliğinde Ödemişli üreticilerle buluştu. DORADA NATURAL Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk ülkemizde özellikle OPET Petrolcülük Şirketi ile bilinen Öztürk Grup hakkında bilgilendirme yaptı. Ahrandı Restoranda bir araya gelen Öztürk Grup ve Ödemişli üreticiler yemekte buluştu.

Öztürk, 4 yıldır faaliyette bulundukları tarım sektöründe ki faaliyetlerinde de Öztürk ailesinin, birinci derecede önem verdiği sosyal sorumluluk ilkelerinin ön planda tutulduğunu belirtti. Ürettikleri toprak altı gübrelerinde, topraklarımızı çölleştiren ve verim düşüklüğüne sebep olan kireç taşı,deniz kumu ve benzeri dolgu maddeleri yerine Zeolit ve Leonardit dolgu maddeleri  kullanmak yoluyla toprak ıslahı ve verim artışı sağlamaya çalıştıklarını belirtti. Ufuk Öztürk, ürünleri için Ödemiş ve çevresinde, çok başarılı bir 2015 üretim sezonu geçirdiklerini, firmalarına, ürünlerine ve bayilerine, üreticilerin göstermiş olduğu güvenden dolayı teşekkür etmek amacıyla bir araya gelmek istediklerini belirtti. Ürünlerin tarlalarda gösterdiği yüksek performansın kendilerini son derece memnun ettiğini sözlerine ekledi.

Dorado Natural A.Ş. Genel Müdürü Çağatay Tulunay’ın da katıldığı organizasyonda Şirket Satış ve Pazarlama Müdürü Ali Barış Alan ve Bölge Temsilcisi Adem Yavuz’da ürünler hakkında üreticilere detaylı bilgiler verdi. Barış Alan, ürettikleri ve temsil ettikleri bitki besleme ürünlerinde ön plana çıkan BİO-Yarayışlılık konularında üreticilere önemli bilgiler verdi.

DORDADO NATURAL Bölge Bayisi Yallıoğlu Süt’te Ersoy ve Mahir Yallıoğlu toplantıda tam kadro yerlerini aldılar. 

Editör: Haber Merkezi