HABER: AYŞE AKYÜZ


Ödemiş Fatih Eğitim Uygulama ve İş Eğitimi Merkezi tarafından organize edilen 10 -16 Mayıs engelliler haftası kutlama programı kapsamında, Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonunda Özel öğrenciler katılımıyla “Sporda Engelleri Kaldırıyoruz Projesi ”kapsamında zihinsel engelliler fiziksel aktivite etkinliği düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Ödemiş Kaymakamı Celil Ateşoğlu, Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem’in eşi Nevin Badem, AK Parti Belediye Meclis Üyesi İpek Yılmaz, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri Yakup Çakır, Çetin Sevinç, özel eğitim okulları öğrencileri, öğretmenler ve veliler katıldı.

Sevinçleri görülmeye değer

Etkinliğin açılış konuşmasını Ödemiş Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Cafer Cebeci yaptı. Cebeci ; “Müdürlük olarak Ödemiş Spor Salonunda gençlerimize yönelik basketbol, voleybol, güreş, futsal, halkoyunları gibi kurs faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Açtığımız bu kurslar aracılığı ile gençlerimiz Müdürlüğümüzün imkânlarından faydalanıyorlar. Bu faaliyetlerin yanında yarışma, turnuva, gezi  gibi etkinlikler düzenleyerek Ödemişli gençlerimizin faaliyetlerimizden faydalanmalarını sağlıyoruz. Bu etkinliklerimizi yaparken özel gençlerimizi de unutamadık.  Basketbol, futbol ve fiziksel aktivite kursları ile Özel Gençlerimizin Müdürlüğümüzün imkânlarından elverdiği kadar yararlanmalarını sağlıyoruz. Her yapılan kurs ve etkinliğin sonunda yüzlerinde ki sevinci ve mutluluğu görmek bizleri de mutlu etmektedir. Gençlik Haftası faaliyetlerimizde de “Özel Öğrenciler Fiziksel Aktivite Etkinliğimiz” ile bu değerli gençlerimizin güzel bir gün geçirmelerini istedik.  Bu etkinliğimizde hem sizlerin hem de gençlerimizin eğleneceği birbirinden güzel oyunlar bulunuyor. Etkinliğimizde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Cebeci’nin konuşmasının ardından özel çocuklar çeşitli gösterileriyle programa başladılar. Önce Bacak arası top geçirme yarışması, ardından elma yeme yarışması, Çember atlama oyunu, çuval zıplama yarışı ve son olarak özel çocuklar maç yaptılar. Yarışmaların ardından katılan tüm özel öğrencilere madalya takıldı. Programda Müzik Öğretmeni Cem Aslan ve öğrencileri tarafından mini bir konser verildi.

Editör: Haber Merkezi