HABER: NAZİF HARUPÇU      





  

          Maral Dershanesi idarecileri, yeni açılan Özel Maral Temel Lisesi’nin açılış ruhsatını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden teslim aldı.        

Maral Dershanesi İdarecileri, dershanelerin faaliyetlerinin yasa gereği 1 Eylül 2015’te sonlandırılacağı, bu bağlamda var olan liselerde okuyan öğrencilerin sınavlara hazırlanma anlamında hem okul hem de üniversite hazırlık işlevlerini yerine getirebilecek bir kuruma ihtiyaç duyacağını belirtip bu konuda üzerlerine düşen sorumluluğun farkında olduklarını söylediler.

Daha önceki yıllarda pek çok ilklere imza atan Maral Dershanesi, dershanelerin dönüşüm programı kapsamında 2015 yılında sadece Ödemiş’in değil, İzmir ilinin ilk ruhsat alan kurumu olarak yeni bir ilk’e daha imza atmanın haklı gururunu yaşıyor. 20 derslik, kapalı spor salonu, laboratuvar, müzik - görsel sanatlar atölyesi ve 900 kişilik bina kontenjanı ile  “Özel Maral Temel Lisesi”nin 2015 - 2016 eğitim öğretim yılından itibaren bölgemiz öğrencilerine,  “Kalite, Güven, Teknoloji” sloganıyla hizmet vermeye başlayacağı belirtildi.

Maral Dershanesi olarak yıllardır elde ettiği bilgi, birikim ve tecrübeleri artık diploma verebilen bir okul formatında eğitim kalitesini daha da artırarak devam edeceklerini söyleyen dershane idarecileri yeni dönemin başta öğrenciler olmak üzere tüm eğitim camiasına hayırlı olmasını dilediler.

          Özel Maral Temel Lisesi bursluluk sınavına davet ediyor

Bu hafta sonu bölgedeki  tüm 8, 9, 10 ve 11. sınıf öğrencileri için Maral Dershanesi’nde “Bursluluk Sınavı” yapılacaktır.

Maral Dershanesi idarecileri, hafta sonu yapacakları bursluluk sınavına  tüm öğrencileri davet ettiklerini dile getirdiler.

        Ayrıca, hafta sonu yapılacak “Bursluluk Sınavları”nda yalnız Ödemiş merkezdeki öğrencilerin değil çevre ilçelerden gelen öğrencilerin de başarı düzeylerini görme şansını yakalayacaklarını belirten Maral Dershanesi idarecileri, önümüzdeki eğitim – öğretim yılının hazırlıklarına da bugünden itibaren başladıklarını söylediler. 

Editör: Haber Merkezi