Özel Dünya Koleji’nde, “Anneler Günü” büyük bir coşkuyla kutlandı. Okul Aile Birliği ve sınıf veli temsilcilerini davet eden Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu, velilerin “Anneler Günü”nü kutlayarak hediyelerini taktim etti. Hayattaki, en değerli varlıkların anneler olduğunu vurgulayan Serkan Taşcıoğlu, "Bizlerin eskisehirinsaatfirmasi.com yaşama sebebi olan tüm annelerimizin bu özel gününü canı gönülden kutluyor, tüm annelerimizin ellerinden öpüyorum. Annelerimizden öğrendiğimiz sevgi, özveri ve hoşgörü, yaşamımız boyunca kabul etmemiz ve gelecek kuşaklara da öğretmemiz gereken ortak değerlerdir” diyerek anneliğin özünde sadece sevgi ve şefkat bulunan dünyadaki en yüce duygu olduğunu söyledi..

Ayrıca, Özel Dünya Anaokulu öğrencileri de “Anneler Günü” kutlama programı yaptılar.

Okulun konferans salonunda yapılan kutlama programına öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.
Düzenlenen programın açılış konuşmasını yapan Özel Dünya Anaokulu Müdürü Fatma Karaceviz “Anneler Günü”nün evrensel bir gün olduğunu, dünyada milyonlarca annenin çocukları tarafından sevgi ve saygı ile anıldığını söyledi.


Günün anlam ve önemine yönelik slayt sunumunun ardından programda görev alan öğrenciler koro, şiir, dans sunumları gerçekleştirdiler.
Editör: Haber Merkezi