Özel Dünya Eğitim Kurumları, dünya genelinde 35’i aşkın ülkede, 20 yıldan bu yana uygulanmakta olan Mind Lab Eğitim Metodu ile öğrencilerine büyük başarılar ve beceriler kazandırıyor.

Mind Lab Eğitim Metodu ile Özel Dünya Eğitim Kurumları, öğrencilerin sosyal, duygusal ve bilişsel becerilerini ve buna bağlı olarak da yaşam becerilerini geliştirmeyi hedefliyor. Metodun temelinde en etkin öğrenme yolunun yaşayarak, sorgulayarak ve tecrübe ederek sağlanabileceği gerçeği yatıyor.

07 Mayıs 2016 tarihinde, İstanbul’da gerçekleştirilen 10. Mind Lab Zeka Oyunları Türkiye Finali’ne,  4. Sınıf öğrencileri Ali Zeyrek, Mustafa Emre Ekmekçi, Deniz Demircili, Kerem Tarımer ve sınıf öğretmeni Seda Gezgin Köybaş ile katılan Özel Dünya Eğitim Kurumları, büyük bir başarı elde ettiler. Birbirinden heyecanlı farklı oyunların oynandığı turnuvada, birçok rakibini eleyerek başarılara imza atan Özel Dünya Eğitim Kurumları öğrencileri, okullarını en iyi şekilde temsil ettiler. 4. Sınıf öğrencisi Deniz DEMİRCİLİ tüm rakiplerini yenerek, aldığı en yüksek puanla, 13- 15 Haziran 2016 tarihleri arasında Yunanistan’da yapılacak 11. Uluslararası Mind Lab Olimpiyatları’nda ülkemizi temsil edecektir. 

Okul Müdürü Serkan Taşcıoğlu yaptığı konuşmada, “Amacımız Min Lab Eğitim Metodu ile, öğrencilerimizin düşünce becerilerinin yanı sıra, temel yaşam becerilerinin de gelişimine destek vermek, onları kendi potansiyellerinin farkında, çevresindeki diğer bireylere saygılı, bilinçli, başarılı ve mutlu bireyler olarak toplumsal hayata kazandırmaktır. Yarışmaya katılan ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenimiz Seda Gezgin Köybaş’ı tebrik ediyorum ve Yunanistan’da yapılacak Uluslararası Mind Lab Olimpiyatlarında ülkemizi ve okulumuzu temsil edecek olan öğrencimize başarılar diliyorum.” dedi.

Editör: Haber Merkezi