Ödemiş Zihinsel ve Bedensel Engelsiz Yarınlar Derneği geçen sene düzenlemiş oldukları yılbaşı partisinin bu yıl ikincisini düzenledi. Düzenlenen Yılbaşı partisine Ödemiş Eski Belediye Başkanı Bekir Keskin, Kiraz Dernek Başkanı Atiye Okka birçok engeli ve yakını katıldılar. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunduğu sırada özel çocukları asker selamıyla saygı duruşunda bulunup İstiklal Marşı okumaları duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Gece Başkan Serpil Aksoy Baştürk’ün yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

Başkan Serpil Aksoy Baştürk, “1 yılı daha çok sosyal ve eğlence içerikli etkinliklerle geçirdik. Bu durum bazı çevreleri rahatsız etmiş olacak ki eleştiri konusu oldu. Yıllardır eğlence ve tatil nedir bilmeden yaşayan engellinin birkaç eğlencesi ve birkaç gezisi sanırım birilerinin gözüne battı. Oysaki bizlerin iç dünyasına girip empati kurabilselerdi aynı kaderi paylaşan insanlarla bir aradayken ne kadar rahat ve mutlu olduğumuzu görüp söylediklerinden kendilerine unanırlardı.1 yıldır dernek binası olmadan, hizmetlerini sürdüren derneğimizin çok yakında Belediyemiz tarafından tahsis edilecek bir dernek binasına kavuşacak. Böylece özel üyelerimizle birlikte daha güzel ve daha sağlıklı bir ortamda bir arada olabileceğiz.”

Başkan Serpil Aksoy Baştürk’ün konuşmasının ardından gece dans ve oyun müzikleriyle eğlence doruğa çıktı. Özel çocuklar, dans ve oyunlarla gönüllerince eğlendiler. Eğlencenin ardından gecede derneğe katkı sunanlara birer hediye verildi. Gecede özel misafirlere ve ailelerine yemek ikramında bulunuldu. Gecede takvim satışıyla yapılan çekilişte konuklara çeşitli hediyeler verildi. Yapılan çekilişin ardından gece geç saatlere kadar süren eğlenceyle devam etti. Gecede iki özel çocuğun harmandalı gösterisi büyük alkış aldı.

 

 HABER: AYŞE AKYÜZ

 

Editör: Haber Merkezi