Kurum tarafından yapılan açıklamada, “Farkındalık gününde çocuklarımızla eğlenceli vakit geçirmek, oyun oynamak; bunları yaparken de farkındalık yaratmak istedik.

Etkinliğimize tüm programlarını iptal ederek katılan çok kıymetli İzmir Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Murat Eskici Beye, her daim yanımızda olan Bayındır İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Serdar Ökay’a, Bayındır Belediye Başkan Yardımcımız Osman Kadan’a, Torbalı Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Hüseyin Ökmen’e, Tire Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Mustafa Koca’ya, Bayındır Gençlik ve Spor İlçe Müdürümüz Erdal İnce’ye çok teşekkür ediyoruz.

Down Sendromlu bireyler enerjileri, yaşam sevgileri ve eğlenceli taraflarıyla çevresindeki insanlara ve topluma güzellikler katan kimselerdir. Down Sendromlu bireyler, karşılıksız seven ve sevilmeyi fazlasıyla hak eden kişilerdir. Onların kendilerine özgü ilgi ve yeteneklerinin olduğu ve istenildiğinde bu yeteneklerini geliştirebilecekleri herkes tarafından bilinmelidir. Bizler de bugün tüm yeteneklerimizi sergiledik.

Öğrencilerimizin bu çabalarına destek olmak için herkesi kulübümüze davet ediyoruz.

Son olarak bize kendimizi evimizde gibi hissettiren Tire’nin değerli iş insanı Venüs Bowling işletmecisi sayın Erkal Işık Bey’e ayrıca teşekkür ediyoruz.

Sevgi dolu kalpler, keyifli gülüşler… Sporun birleştirici gücü ile hep birlikte güzeliz!”

Editör: Haber Merkezi