Özel Birgivi Koleji Okul Aile Birliği üyeleri, Birgi Mahallesi’nde bulunan Birgi Kazım Paşa Ortaokulu öğrencilerine çeşitli hediyeler ve ikramlarda bulundular.Bu ziyarete Kolej Müdürü Adil Özçetin, Okul Aile Birliği Başkanı Ayşe Sonyürek, Bahar Gülgen, öğretmen ve öğrenciler katıldılar.Birgi Kazım Paşa Ortaokul Müdürü Mehmet Kamer, buradaki konuşmasında, “Ödemiş’te eğitim ve öğretim veren Özel Birgivi Koleji okul aile birliği yeni yıl nedeniyle, kendilerinin hazırladıkları çeşitli ikramları sunmak ve okulumuzun birinci kademesindeki öğrencilerimize de oyuncaklar başta olmak üzere çeşitli hediyeleri ile bizleri onurlandırdılar. Desteklerinden dolayı teşekkür ederim.” dedi.

Özel Birgivi Koleji Müdürü Adil Özçetin’de konuşmasında, “Okulumuzun aile birliği üyelerinin yıl içinde düzenledikleri sosyal projeleri ile bugün Birgi Kazım Paşa Ortaokulu 1 ve 2. kademedeki öğrenciler için hazırladıkları sürpriz hediyeleri yeni yılda dağıtmak üzere bizden talepte bulundular. Bizde bugün Birgi Kazım Paşa Okulu’nda bir araya gelmeyi uygun bulduk. Her iki okulumuzun kaynaşmasında emeği geçen okul aile birliği üyelerine teşekkür ediyorum.” dedi.

Okul Aile Birliği’nden Bahar Gülgen’de konuşmasında, “Birgivi Koleji olarak bir aileyiz. Bu ailenin fertleri olarak, bugün bir araya gelmemizi sağlayan okul idarecilerimize teşekkür ederiz. Bugün çocuklarımızı Birgi’de sevindirmenin mutluluğu içerisindeyiz.” dedi.

Haber: Nazif HARUPCU

Editör: Haber Merkezi