HABER: DİLEK AYVALI

Özdemir ilk olarak CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan’ı ziyaret etti. Özdemir’e bu ziyarette Tire Temsilcisi Dilek Ayvalı, Dağıtım Sorumlusu Mehmet Remzi Şenki ve Muhabir Tolga Kızgın eşlik etti. 1 Kasım’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimi ile ilgili olarak ilçedeki seçim atmosferi konuşuldu ve aktif çalışmalar için seçim çalışmaları için seçim beyannamelerinin açıklanmasının beklediğini ifade edildi.

Özdemir, gazetenin artık ulusal gazete ölçüsünde ve renkli olarak haftada iki gün içinde özel röpotajlar ve ziyaretlerin yer aldığı şekilde Salı ve Cuma günleri yayınlandığını belirterek, “Basılı yayın olarak gazetemiz haftada iki gün dağıtılıyor. Günlük haberleri internet sitemiz üzerinden yayınlamaya devam ediyoruz” dedi.

CHP Tire İlçe Başkanı Şenol Sardoğan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Basın ile her zaman iç içeyiz hepsi arkadaşımız ve kardeşimiz. Burası küçük bir ilçe. Herkes herkesi tanıyor. Bu nedenle ben hiçbir basın mensubu arkadaşımla tartışmaya girmiyorum. Öncelikle basının görevini yapması engellenmemeli zaten. Parti olarak buna karşı olduğumuz ve tüm basın mensubu arkadaşlarımızın yanında olduğumuz biliniyor. Hepinize çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Daha sonra Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Çeltikcoğlu’nu ziyaret eden Özdemir ve beraberindekilerin burada da gündemi genel seçim oldu.

Çeltikcoğlu, “Ziyaretiniz için teşekkür ederim. Bizleri ve sizleri yoğun bir süreç bekliyor. Ülkemiz için hayırlısının olmasını diliyorum. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Özdemir daha sonra Tire Süt Kooperatifi Başkanı Mahmut Eskiyörük’ü ziyaret etti. Burada Pınar Süt’e yaptığı çağrı hakkında konuşan Eskiyörük, "İzmir, Türkiye genelinde sütün başkenti konumuna yükselirken, Küçük Menderes ise süt üretiminin merkezi oldu. Yıllar önce şartlar gereği pamuk ekiminden vazgeçen bölge üreticisi doğal olarak süt hayvancılığına yöneldi. Bunda en büyük etken ise Pınar Süt'ün varlığı oldu. Süt üreticisi ile Pınar arasında güçlü bağlar oluştu. Bir süre sonra, sütte hızlı üretim artışı sanayicinin dikkatini çekti. Dolayısıyla, bölgeye yatırımlar attı. Pınar Süt, her zaman sektörün lokomotifi oldu" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi