HABER: GAMZE ONAN 

       Kiraz’ın Şemsiler Mahallesi’nde yaşayan vatandaşların arıtma tesisi ile ilgili büyük sıkıntı çekiyor. Konuyla ilgili Büyükşehir Belediye Başkanına Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özcan Kaymak tarafından sorun aktarıldı.

 Ak Parti İzmir Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özcan Kaymak Büyükşehir Meclis toplantısında bu sorununun ne çözüleceğini, işkencenin ne zaman sona ereceğini ve konu ile ilgili çalışmaların neler olduğunu sordu.

Kocaoğlu’nun Ödemiş ve diğer ilçelerde arıtma tesisi bulunmadığını ve bunu kendilerinin yaptığını dile getirmesi üzerine Kaymak, “Ben diğer ilçelerden değil Kiraz’dan bahsediyorum. Bir önerim var 2016 yılındaki Büyükşehir projesi hayata geçinceye kadar Şemsiler Mahallemizdeki vatandaşımızı rahatlatmak ve bu sıkıntıdan kurtarmak için en az 500 metre künk çalışmasıyla sıkıntının giderilmesi gerekiyor.” şeklinde bir öneri sundu.

Öneriyi dinleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu hemen bir çalışma başlatacaklarını ifade ettiği belirtildi.

Kiraz’da Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Özcan Kaymak ve Şemsiler Mahallesi Muhtarı vatandaşlar ile bir araya gelerek yaşanan arıtma tesisi sorunun giderileceği müjdesini verdi.

Müjdenin ardından konuşan Kaymak, “Biz sorun üreten parti değil her zaman Milletiyle beraber olan sorun çözen Millet varsa Biz varız diyen Hizmetin adresi Ak Parti'dir.” dedi.

Editör: Haber Merkezi