Ödemiş Ticaret Odası Akbank Ödemiş Şubesi ile kredi protokolü imzaladı.
Ödemiş’in ilk mesleki kuruluşlarının başında gelen Ödemiş Ticaret Odası, hem üyeleri için hem de ilçe için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
Ödemiş Ticaret Odası, ilçedeki işsizlik sorununun çözümü ve eleman ihtiyacı olan firmaların ihtiyaçlarını karşılanması amacıyla; 6 Ocak 2012 tarihinde Ödemiş Anadolu Teknik- Teknik Lise ve Endüstri Meslek Lisesi’nin UMEM Beceri’10 kapsamına alınması konusunda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ve Ege Bölgesi Sanayi Odası nezdinde başvurularda bulunmuş ve talebi kabul edilmişti.
Bu defa da, Akbank Ödemiş Şubesi ile Ödemiş Ticaret Odası arasında kredi protokolü anlaşması yapıldı. Ödemiş Ticaret Odası’nda gerçekleşen toplantıya Akbank Ödemiş Şubesi Müdürü Nedim Şener, Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin, Genel Sekreter Mehmet Soyer ve yetkililer katıldı.
Kredi anlaşmasıyla ilgili bilgiler veren Şube Müdürü Nedim Şener, “Ödemiş’in saygın kuruluşlarından olan ve üye sayısı gün geçtikçe artarak çoğalan Ticaret Odası ile üyelerinin menfaatleri çerçevesinde bir protokol hazırladık. Çeşitli avantajlar içeren KOBİ Destek,   Avantajlı Krediler Paketi, Üye İşyeri Paketinden, Ödemiş Ticaret Odası’na kayıtlı üyeler faydalanabileceklerdir. Paketten faydalanan üyeler için ayrıca; Akbank şubelerinden 10 havale, 10 EFT,   10 çek tahsilatı, internet şubesinden sınırsız havale ve EFT, 10 yapraklı çek karnesi (vergi hariç), yeni üye işyeri talepleri için POS hizmet ücreti feragatı mevcuttur” dedi.
Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Kasım Sevin de, “Sürekli büyüyen ve ekonomisi gelişen ilçemizde üyelerimiz için ticari hayatın vazgeçilmez bir parçası olan bankalarımızla protokollerimize Akbank Ödemiş Şubesi ile yaptığımız anlaşmayı da ekledik. Bankalarımızın verdiği standart hizmetlerin yanısıra ayrıcalıklı, özel hizmet ve imkânlar sağlayan protokolümüzün herkes için hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi