HABER:SÜLEYMAN GÜLEROĞLU
Ödemiş Ticaret Odası Ödemiş İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı’nın yönetiminde Oda Meslek Komiteleri ve Meclis Üyeleri Organ seçimleri yapılmıştı.

ÖTO hizmet binasında Ödemiş İlçe Seçim Kurulu gözetiminde Yönetim Kurulu Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri, TOBB Genel Kurul Delegesi Üyeleri, Meclis Başkanı seçimleri gerçekleşti.
Oda Hizmet binasında gerçekleşen organ seçimlerinde Yönetim Kurulunda tek aday olarak seçimlere giren Rıfat Eriş Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanlığına tekrar seçildi.
Ödemiş Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan ve Üyeleri, Meclis Başkanı, Başkan Yardımcıları ile Meclis Kâtip Üyeleri, Disiplin Kurulu Üyeleri ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Genel Kurul Delegelerini belirledi.
Oda Başkanı Rıfat Eriş, “ Köklü bir geçmişe sahip olan Ödemiş Ticaret Odası’na yakışır bir seçim gerçekleştirmenin mutluluğu içerisindeyim. Seçimin birlik, beraberlik ve huzur ortamında gerçekleştiğini belirterek, “İlk günkü heyecanla Odamıza, üyelerimize hizmet etmeye devam edeceğiz.
Oda olarak yasal çerçevesi belirlenmiş olan faaliyetlerimiz ve buna ek olarak bölgemizde tespit edilen ticari ve ekonomik sorunların tespiti ve ihtiyaçların karşılanmasında Meclis Başkanımız ve Meclis Üyelerimizle bu yeni dönemde hep birlikte çalışacağız. Bana gösterdiğiniz güven için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum. Seçimin ilçemiz ve üyelerimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.
Rıfat Eriş başkanlığındaki yeni ÖTO Yönetim Kurulu, Disiplin Kurulu, Meclis, TOBB Genel Kurul Delegeleri ise şu isimlerden oluştu:
Oda Yönetim Kurulu Üyeleri; Nuri Yaşayan, Sadık Güllü, Metin Dursun, Ufuk Atik, Osman Halıcı ve Adil Köse seçildi. Oda Meclis Kâtip Üyeliği’ne Arif Basmacı seçildi. Oda Hesapları İnceleme Komisyonu’na Başkan Mustafa Çoban, Hesapları İnceleme Komisyonu Başkan Yardımcısı Hasan Selçuk Bütün ve Üyeleri Sinan Dündar, Arif Basmacı ve Şevket Şanlı seçildi. Ankara TOBB Delege Üyeliğine Oda Başkanı Rıfat Eriş ve Nuri Yaşayan seçildi. 

Ödemiş Ticaret Odası Meclis Başkanı İbrahim  Surav Seçildi
Yapılan organ seçimleri sonucunda Oda Meclis Başkanlığı’na seçilen İbrahim Surav;
“Meclis Üyelerimizin desteğiyle hizmet verecek olmaktan son derece gururluyum. Görevimi layıkıyla yapmak için çalışacağım. Odamız ve üyelerimiz için hayırlı olsun” dedi.

Editör: Haber Merkezi